Honnan tudnék régi női magazinokat összegyűjteni egy autista lánynak? (Joy, Glamour stb. )
Figyelt kérdés
Egy terápiás csoportban dolgozom, ahol a lánynak az adja a biztonságot, hogy magazin van a kezében és mindig lapozza. Szeretne kétnaponta új divatújságot nézegetni, de megvásárolni őket nincs lehetőség. Bármilyen tippet hálásan fogadok, honnan lehetne őket beszerezni. Köszönom!2017. máj. 3. 20:16
1/6 anonim válasza:
Ahol tanulok suli mellett van egy ujsagos, es a holgy aki ott dolgozik a lejart lapokat sokszor oda adja a sulinknak ingyen!
Szerintem probalkozz be egy ujsagosnal vagy vannak ilyen gyujtokontenerek. Nem tudom hogy ahol elsz ott van-e de a mi kis varosunkban van, altalanos iskolai hulladekgyujteskor sokszor loptuk ki belole.
2/6 anonim válasza:
bakker, ha két hete írod, akkor tudtam volna adni egy csomót, egy egész doboznyit dobtam a papírgyűjtőbe
esetleg szelektív gyűjtőkhöz írd ki, hogy a kuka mellé tegye vagy hívjon fel!
3/6 anonim válasza:
Nézz szét neten, szoktak árulni gyűjteményeket kisebb összegekért. Vagy www.adjkiraly.hu és hasonló oldalakra is kiírhatod.
4/6 anonim válasza:
Facebook csoport: Budapest Minden ingyen, biztosan sokan tudnak felajánlani:)
5/6 A kérdező kommentje:
De jó ötletek! Köszönöm mindenkinek. Egyéb tippeket is szívesen veszek, ha felmerülne még. A lány 17 éves, és már egy lakóotthonban él, aminek a terápiás csoportjában dolgozom. Az újságok, amiket írtam kisméretűek, és magasabb oldalszámúak. A kisméret kedvelése abból fakad, hogy értelmi szintje megrekedt és mint a kisgyerekek, a kisebb felületeket tudja feldolgozni. Megnyugtatja nemcsak az, hogy nézegeti és a kezében tartja a magazint, hanem a lapozás zaja is. Viszont a család nincs olyan anyagi szinten, hogy ezeket az újságokat megvásárolhatná. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2017. máj. 6. 18:43
6/6 anonim válasza:
Szia! Ha meg aktuális, akkor nekem lenne kb. 20-30 db Glamour (és egyéb hasonló) magazinom az előző pár évből, amitől szeretnék megszabadulni. Kidobni nem szerettem volna, pénzt sem kérek érte természetesen, csak szeretném ha valaki még hasznát venné ezeknek/örülne neki. Budapesten belül át tudnám adni bármikor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!