Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Glamour napok után tényleg...

Glamour napok után tényleg olcsóbbak az aruk?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 21:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Pár forinttal. A glamour napokra szoktak kicsit emelni, utána visszarakják a korábbi árakat.

Kuponnal így kevesebb kedvezményt kapsz, utána meg ugyanannyiért adnak mindent mint az év többi napján.

Szóval nem mondanám, csak visszaárazzák őket, már amit, úgy vettem észre, hogy az idény termékeket nem szokták. Tavaly kinéztem egy vászon cipőt sport boltban, vártam a glamour napokat, hogy megvegyem kedvezményesen, előtte két nappal felvitték az árát így a kuponnal ugyanott voltál mint előtte. Oké akkor megvárom, hogy újra visszaárazzák, ez megtörtént ősz végén, akkor meg már csak az elvek miatt sem vettem meg. Idén kíváncsiságból megnéztem megint az árát, eddig úgy tűnik ugyanaz lesz.

2017. ápr. 8. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!