Nekik milyen arcformájuk van?
Figyelt kérdés
Mert valami ilyesmi arcformám van nekem is, de főként az első lány, Karin arcformájára hasonlit az enyém, ezek az arcformák közül mélyik lehet az, én nem tudok rájonni.. [link]
2017. máj. 2. 16:42
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Mondjuk a másodikra én azt mondanám, hogy inkább szögletes, de lehet igazad van. Majd a későbbiekben fodrász szeretnék lenni és szeretném tudni az arcformákat, csak nem vagyok még biztos benne, hogy jól tudom e ezért kérdezlek titeket, hátha van itt szakértőbb.
2017. máj. 2. 18:31
3/4 anonim válasza:
1. Tömeglány. Arcforma: ovális
2. Szögletes (bár Annának elég érdekes az arcformája)
3. Azon meg annyi vakolat van, hogy lassan azt is elfedi :D A beállítás sem a legelőnyösebb, így nem tudom megmondani.
4/4 anonim válasza:
1. Hosszúkás
2. Szív
3. Nem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!