Valaki azt mondta a férfiak csak az alacsony nőket szeretik, miért nem kell tetszik a magas nő nekik?
Én világ életemben nem szerettem, hogy magas vagyok nagyon nagy hátrány és a férfiak se közelednek ha látják, hogy milyen magas vagyok.
176 cm l/20
Az a valaki ostobaságot mondott. Nincs olyan, hogy a férfiaknak csak az alacsony nők tetszenek.
Sok magas férfi kimondottan magas nőket kedvel. Viszont a férfiak 99%-a szeret magasabb lenni a barátnőjénél, így ne várd, hogy egy 170 centis srác ha csak a külsőd alapján értékel téged fog választani. 6 centi magasság+ a magassarkúd magassága már neki is sok lenne.
Ha olyan férfiak társaságát keresed akik magasak, akkor közeledni fognak feléd is.
Ez hülyeség.
Én 175 cm vagyok. Ez még egyáltalán nem a nagyon magas kategória.
Egyébként én pont azt tapasztaltam eddigi életem során, hogy ez kifejezetten vonzó a férfiak számára.
Nem ezért nem közelednek hozzád, valami más lehet a gond.
Egy csomó perverz pasi van, aki direkt imádja, ha a csaj 1 fejjel magasabb nála.
Például: Leonardo di Caprio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!