Miért csinálják ezt a fiúk? Miért jó nekik?
Figyelt kérdés
Elég magas vagyok de van rajtam egy kis felesleg. Csak nekem vannak ilyen köcsög fiúismerőseim, akik folyton fogdossák a fenekem?2015. szept. 1. 16:25
1/5 anonim válasza:
Azt fogdossák, aki hagyja magát.
Nálam próbálkozott pár bunkó, de rögtön leállítottam őket.
2/5 anonim válasza:
Azért csinálják, mert hagyod. A pussy fight meg a "jajnemáááááár" nem túl határozott tiltakozás. Meg kell reccsenteni az egyiknek a karját, de úgy, hogy ne törjön el és máris nem fognak tapperolni.
3/5 Rebellious Dead Lady válasza:
Mert megengeded nekik. Én pofáncsapnám őket a helyedben érte.
"Miért jó nekik?"
Nem tudom, talán azért, mert attól felizgulnak vagy csak érdekes nekik.
4/5 anonim válasza:
Aki meg fél, nem mer kiállni magáért, az ne csodálkozzon, ha megerőszakolták. Különben is, miért van segge.
5/5 Sunshinedoll válasza:
Az engedélyed nélkül történő fenékfogdosás szexuális zaklatásnak minősül. Ha iskolában történik a dolog, mindenképp jelentsd az igazgatónál.
Ha utcán, akkor meg szedd össze magad és legyél igazi p-csa és vágd nyakon őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!