Mikortól ideális egy lánynak sminkelni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele de van egy oszt. társam aki sminkeli magát 12 éves de tényleg nem az a kicsi hanem nagyon erős szemöldök, szempilla szája az még igen-igen de azért tényleg. Nekem is vannak pár pattanásaim és nem tudom, hogy ilyenkor használhatnék-e alapozót. Szempilla spirált nem tudom mikor kéne elkezdeni mert én néha tényleg szeretem kicsit magamat itthonra kisminkelni vagy ünnepekre de persze a természetes arc bőr párti vagyok de tényleg néha szeretném... Lehet, hogy hülyeség nyugodtan írjátok meg elfogadok hideget-meleget is csak ne túlzottan sértően. Előre is köszi mindenkinek!😐2017. máj. 1. 19:04
1/7 anonim válasza:
Hát 12 évesen azért még ne sminkelj...a pattanásokra ne használj alapozót,sokkal rosszabb lesz,mert a bőr nem tud lélegezni.
2/7 anonim válasza:
Mikor úgy érzed hogy szeretnél sminkelni, kezdheted színezett ajakápolóval vagy szájfénnyel, természetesen ne úgy kezd el mint az osztáytársad, szerintem csöppet sem igényes látvány egy 12 évesen a full smink, ezzel nem azt szeretném mondani hogy akkor most ülj le barbizni, hanem gondolkodj el miért szeretnél elkezdeni sminkelni , beszéld meg anyukáddal, ha van pár pattanásod inkább a bőrápolásra fordíts hangsúlyt ne az elfedésére, hosszú távon kifizetődőbb megoldás, ráérsz még, és biztos hogy a tanáraid sem szeretnének teljes arcos sminket látni rajtad nap mint nap. Én 15 évesen kezdtem el "sminkelni" , ez konkrétan kimerült ott hogy szájfény vagy natúr/ szám színéhez illő halvány rúzs. Egy ideig rá voltam kapva a szempillaspirálra de abbahagytam most már csak alkalmakra festem ki a szemem, most iskolába kinek fessem ki magam? a matektanárnak? :)) de azért sem érdemes kifestened magad hogy tetszedjél egy fiúnak, ha idősebb kinevet hogy úgy nézel ki mint egy barbi, ha meg veled egykorú nem hiszem hogy sminkben szeretne látni. most 17 éves vagyok és megmaradtam ennél a smink "módozatomnál" :)) néha egy kis korrektor, ezt te is használhatsz ne fognak érte megkövezni csak ha korán kezdesz sminkelni később nagyon kiül az arcodra, sokkal korábban kezdesz el öregedni (jó nem 25 évesen :)) ) de 40 fele már sanszos . Remélem tudtam egy ici-picit segíteni szép napot ! :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2017. máj. 2. 17:20
4/7 anonim válasza:
Szia én amikor nagyon pattanásos az arcom akkor korrektort szoktam felvinni csak a pattanásokra es egy kis pirositot 12/L
5/7 A kérdező kommentje:
És az átlátszó szempilla spirál az milyen, nem tudjátok?
2017. máj. 4. 22:30
6/7 anonim válasza:
szerintem olyan semmilyen, ha nem szeretnél feketét, mert esetleg úgy gondolod az túl erős még akkor kezd barnával az nem annyira szembetűnő de mégis szépen kiemeli a szemedet
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem a barnát is úgyis olyan barnás színű a szempillám. Megbeszéltem a szüleimmel azt mondták lehet de nem olyan k****-ásra hanem csak olyan szép természetesen.:-)
2017. máj. 6. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!