Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A magasságomhoz ideális a súlyom?

A magasságomhoz ideális a súlyom?

Figyelt kérdés
167-68 centi és 50-52 kiló vagyok:)Szerintetek ideális a súlyom a magasságomhoz vagy kevés?Képet privátba mutatok aki kér:)
2017. márc. 18. 23:06
 1/4 A kérdező kommentje:
És lány vagyok mielőtt kérdezné valaki:)
2017. márc. 18. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ilyen magasan vagyok közel 60 kiló. Talán picit vékony vagy.

Bár azt nem írtad, hány éves vagy. (Én 20 vagyok)

2017. márc. 18. 23:25
 3/4 anonim ***** válasza:
A számok ideálisak. Képet szívesen megnézek Rólad. Köszi!
2017. márc. 19. 04:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Függ az életkorodtól, testalkatodtól. De alapból egy kicsit kevésnek tűnik, általában az az ideális, ha a magasság elejéről elhagyod az egyest, és az alatt vagy kicsivel. Nálad 65 kg körül. De ez kifejlett, 24 év feletti felnőttre vonatkozik.

Én éppen egy ellenpélda vagyok, elmúltam 40 és éppen a napokban számolták ki, hogy az én alkatommal 158 cm magassághoz kb. 65 kg kellene. Egy diétát kezdek, emiatt érdekelt, hova kell eljutnom.

2017. márc. 19. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!