Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Még csak 17 éves vagyok, de a...

Még csak 17 éves vagyok, de a melleim nagyon megereszkedtek, lógnak. Mit tegyek? Nagyon el vagyok szomorodva.

Figyelt kérdés
Valamiféle melleszesítő torna? Hatásos? Vagy kifejeztettem erre készített krémek,amik szintén jók? Milyen árban vannak, és Angliában (Londonban) hol szerezhetők be?
2010. máj. 13. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak ilyenfajta edzések, de azok csak egy kicsit emelik meg a mellet. pl.: ha valaki konkrétan a mell feletti izmokra gyúr.
2010. máj. 13. 22:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezt most beírni mert tudom milyen érzés volt nekem először ezeket olvasni:lehet javítani, de csak kicsit!Mellizomerősítő gyakorlatok, tornával.Műtét azért nem jó, mert hegek látszódni fognak az rosszabb!A bőrét ápold krémekkel,pakolásokkal mert ha nincs is a nyakadban legalább finom lesz a tapintása ami sokat ér!=) Én belenyugodtam 16évesen hogy nem akarok párt magamnak soha, mert ronda vagyok stb. erre itt vagyok 21évesen tartós kapcsolatban és nemhogy nem érdekel, elégedett vagyok a cicijeimmel.El kell fogadni hogy ez is egy típus mint az hogy valakinek telt az ajka vagy pont hogy vékony, nem szabad szégyellni, mert ez TERMÉSZETES nem mutáció,nem torz, természetes!Azt meg kell jegyeznem hogy a páromtól kaptam az egész meglévő önbizalmamat (amit előzőleg leírtak porig romboltak).Remélem segítettem!=)
2010. máj. 13. 22:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is megereszkedtek már,húszas éveim elején járok.

mellfeszesítő torna,picit javíthatna a helyzeten,mellfeszesítő krémek,push up,merevítős,mellfeltolós melltartó.

2010. máj. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!