Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhagyott az akaraterőm,1...

Elhagyott az akaraterőm,1 hete folyamatosan eszek. Mit tegyek? Nagyon el vagyok szomorodva.

Figyelt kérdés

Minden ott kezdődött, hogy menzesz előtt kívánósabb vagyok és ettem 1-1 péksütit. Aztán másnap többet ettem, majd jött a húsvét. Aprósütik mindenhol akármerre néztem, pukkadásig ettem magam.

Most itt vagyok +4 kilóval, amiből nem tudom mennyi a visszatartott víz (nem tudom 2 hete, hogy hány kg vagyok..) és nem tudom, mennyit híztam...

Mivel ma láttam, hogy +4 kg, még többet ettem, befaltam most 200 g csokit is..

Így ma már értelme sincs mozognom sem, mert nem lehet ledolgozni, meg míg kiürül az izmokból a szénhidrát.. :((

Szörnyű, de fél év után elhagyott az akaraterőm! :( Pedig nemrég kezdett el igazán beindulni a fogyásom.. Áprilisban ha nem zabálom tele magam akkor -3 kg, de így kb -0,5 kg lesz :(

2011. ápr. 27. 16:02
1 2
 1/15 anonim válasza:

Sajnos nálam is van néha ilyen időszak :S :( De ki kell tartanod és hidd el előbb utóbb meg lesz az eredménye.Legyen valami inspiráció ami hajt!Mindig gondolj arra mi lenne ha....

ez általában segíteni szokott.Most én is megtörtem egy kicsit húsvétkor.de amint lehet nekiállok ledolgozni a plusszt. Szóval kitartás! :)

2011. ápr. 27. 16:14
 2/15 A kérdező kommentje:

De most egyáltalán nincs olyan célom, hogy igen nekem le kell fogynom.. Lelkileg is nagyon mélyen vagyok most, legszívesebben meghalnék...

Amúgy megígértem magamnak, hogy ha jövő nyárig nem fogyok le, öngyilkos leszek... Mert ilyen kövéren nem lehet élni...

2011. ápr. 27. 16:16
 3/15 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy hány kiló vagy, hanem hogy jól érzed-e magad a bőrödben! Fogadd el a tested úgy ahogy van, ne mindenképpen fogyni akarj, hanem átalakítani a tested olyanná, ami egészségesebb pl testmozgással! Keress valami izgalmas és pörgős sportot vagy táncot, a testednek és a lelkednek is jót tesz!
2011. ápr. 27. 16:27
 4/15 A kérdező kommentje:
107 kg-osan szerintem sehogyan sem lehet jól érezni magam a bőrömben...
2011. ápr. 27. 16:30
 5/15 anonim ***** válasza:

Szegény... :/ nekem is megfordult már a fejemben az öngyilkosság, egy nagyon-nagyon mély hullámvölgyben, de most már látom, mekkora hülyeség lett volna. Mert sokkal jobb dolgok jöttek, és most már szép az élet. Egy élete van egy embernek, és szerintem nem szabad eldobnia magától.

Amúgy bátyám is 100on felül van, nincs sok baja vele... Mert más dolgokra koncentrál. Szerintem fogynia kéne, de nem igazán foglalkozik vele, mit mondok. Így is lehet boldogan élni. És addig, ameddig nem hiszel magadban, nem értékeled a pozitívumokat magadban és az életedben, mindig mindennek csak a rossz oldalát fogod látni. És így nem annyira lehet fogyni.

Amúgy húsvétkor szerintem mindenki felszed pár kilót, nem gáz. Ha folytatod a diétád, simán lemegy. És szerintem fordulj dietetikushoz. Egy profi nagyobb segítséget tud nyújtani, mint mi.

2011. ápr. 27. 16:39
 6/15 A kérdező kommentje:

Tök jól csinálok mindent, rengeteg jártam utána a dolgoknak...

Fogalmam sincs miért tűnt el az akaraterőm :( Le szeretnék fogyni, de olyan nehéz...

2011. ápr. 27. 16:40
 7/15 anonim ***** válasza:

Mennyit fogytál eddig a fél év alatt?

Azt mondanám, hogy amíg lelkileg ennyire kivagy, ne foglalkozz a fogyással, csinálj olyasmit, amitől jobban érzed magad, de ha épp amiatt vagy magad alatt, nem tudom... :( Nagyon sok kitartást kívánok neked, higgy benne, hogy sikerülhet, ha nagyon akarod, sikerül, és ha néha nem megy, ne keseredj el. Mondani könnyű sőt elmehetek a francba a közhelyeimmel, de tényleg a legjobbakat kívánom neked.

2011. ápr. 27. 16:53
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a jó szavakat :)

118-ról indultam, és a zabálós hét előtt voltam 104,9...

Végre beindult, erre ez lett.. :(

2011. ápr. 27. 17:00
 9/15 anonim ***** válasza:

én (is) teljesen megértelek és pontosan tudom, hogy min mész keresztül. én 108 kiló vagyok most, ennyiről indultam egy éve kb. és lement 91-ig. aztán volt egy ugyanilyen időszakom, hogy feladtam csak egy kicsi időre, de abból még több lett, aztán felmentem egészen 110-ig, most onnan próbálok visszafelé jönni. ne tedd ezt magaddal, ne add fel, mert visszamásznak a kilók és sokkal rosszabb arra gondolni, hogy ennyi idő alatt már mennyit fogyhattál volna, de visszahíztad az egészet.

hidd el, olyan nincs, hogy nincs értelme mozogni, nem az a lényeg, hogy lemozogd amit ettél, a mozgás mindig jót tesz. ne ostorozd magad emiatt a "félrelépés" miatt, vedd úgy, hogy egy kis szünetet tartottál, mert szükséged volt rá. ha egyébként helyesen táplálkozol és jól egészségesen fogysz, akkor hidd el, hogy ezt kevésbé érzi meg a szervezeted, hamar visszaáll a régi rendre, vagyis a fogyásra. ez az, amit egy évvel ezelőtt én nem fogtam fel és most nagyon bánom.

persze hogy nagyon szar ílyen kövéren, én is tudom, én is ennyire kövér vagyok. de jelenleg ez van. és dolgozol rajta, hogy jobb legyen. addig is,most ez a jelened, fogadd el magad így, egy olyan ember, aki most ilyen, de éppen változtat. soványan is ugyanaz az ember leszel, csak a külvilág felé másképp fogsz kinézni. ne a külvilág miatt csináld ezt és ne miattuk érezd jól vagy rosszul magad, az egészségedért csináld. nagyon jól tudom, hogy ezt könnyebb leírni, mint megfogadni, de mivel nekem ezt előbb meg kellett tapasztalnom és csak most tudom így leírni, remélem ha átgondolod ezt, akkor megspóroltam nekem valamennyi szemvedést.

sok sikert a fogyóban, ne keseredj el, hajrá tovább!

((egy másik dolog, képzeld el, hogy feladod, és 3 hónap múlva 115 kiló leszel. vagy csak szünetet tartasz és tartod a súlyod, három hónap múlva 107-ről indulsz neki újra. hát nem sokkal jobb? és egyszercsak odaérsz majd, ne légy türelmetlen, mert attól csak ide jutsz, hogy feladod. tudom, hogy mindenki mindent azonnal akar, én is ilyen vagyok, de ha mondjuk másfél év alatt éred el azt, amit 7 hónap alatt akartál, az sokkal jobb, mintha 2 év múlva ugyanilyen kövér lennél vagy még kövérebb))

2011. ápr. 27. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
én is megértelek... én nem vagyok túlsúlyos se husi se duci.. de mégis fogyni akarok... és annyira sajnálom azokat akiknek tényleg ennyit kell fogyni mert van hogy rám is rámjön a zaba... 58 kg vtam amikor elkezdtem a fogyit és 2 hete 62 vtam...... hát marha hatásos volt akkor elhatároztam hogy em mehet igy tovább most visszajöttem 58 kg és leakarok menni 53ig... most úgy érzem van erőm merrt téényleg nyárig le akarom ezt adni nem azlrt mert szükségem van rá de bizonyítanom kell magamnak.... TE IS meg tudod csinálni !!!! ne fogyóKÚRA legyen hanem életmód... próbáld kia norbis diétát sokaknak bevállt... nem kell magadat teljesen megfosztanod a kajától a lényeg hogy sokszor keveset egyél ... ha néha bűnözől ne ess kétségbe mert nem baj !!! akkor aznap egy kicsit tobbet mozogsz !!!... ennyi !!! menni fog
2011. ápr. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!