Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elhagyott az akaraterőm,1...

Elhagyott az akaraterőm,1 hete folyamatosan eszek. Mit tegyek? Nagyon el vagyok szomorodva.

Figyelt kérdés

Minden ott kezdődött, hogy menzesz előtt kívánósabb vagyok és ettem 1-1 péksütit. Aztán másnap többet ettem, majd jött a húsvét. Aprósütik mindenhol akármerre néztem, pukkadásig ettem magam.

Most itt vagyok +4 kilóval, amiből nem tudom mennyi a visszatartott víz (nem tudom 2 hete, hogy hány kg vagyok..) és nem tudom, mennyit híztam...

Mivel ma láttam, hogy +4 kg, még többet ettem, befaltam most 200 g csokit is..

Így ma már értelme sincs mozognom sem, mert nem lehet ledolgozni, meg míg kiürül az izmokból a szénhidrát.. :((

Szörnyű, de fél év után elhagyott az akaraterőm! :( Pedig nemrég kezdett el igazán beindulni a fogyásom.. Áprilisban ha nem zabálom tele magam akkor -3 kg, de így kb -0,5 kg lesz :(

2011. ápr. 27. 16:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :)

Már bicikliztem is, holnaptól újult erővel csinálom tovább (legalábbis nagyon nagyon remélem).

2011. ápr. 27. 17:49
 12/15 anonim válasza:
Szorítok neked!:) Hajrá!
2011. ápr. 27. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:

tüntess el minden hízlaló kaját a lakásból! de tényleg :) és holnaptól tessék komolyan venni! Nagyon szép eredményt értél el eddig, gondolom látod is a változást a tükörben. csak így tovább!

semmiképp se add fel, az öngyilkosságot meg felejtsd el, mert baromi önző dolog! könnyű ám lelépni a problémák elől és a szüleid/barátaidat teljesen készre tenni. gondold el, mennyivel jobban fog esni a siker, ha 1 év múlva 60-70 kilós bombázóként válogatsz a pasik közül ;) és a sok irigy csajnak büszkén meséled, hogy szabadultál meg 60 kilótól :) ez járjon a fejedben, akkor tuti sikerülni fog :)

mibe fogadjunk, hogy jövő nyárra csinos és kisportolt leszel, és a suli összes pasija utánad fog futkosni? :D

2011. ápr. 28. 00:05
 14/15 A kérdező kommentje:

:)

Köszi aranyosak vagytok nagyon :)

Sajnos nem dobhatom ki a kajákat, a család többi tagja eszi őket.. Már nincs is itthon szinte semmi, szerencsére :D

2011. ápr. 28. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:
aa
2011. máj. 23. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!