Elhagyott az akaraterőm,1 hete folyamatosan eszek. Mit tegyek? Nagyon el vagyok szomorodva.
Minden ott kezdődött, hogy menzesz előtt kívánósabb vagyok és ettem 1-1 péksütit. Aztán másnap többet ettem, majd jött a húsvét. Aprósütik mindenhol akármerre néztem, pukkadásig ettem magam.
Most itt vagyok +4 kilóval, amiből nem tudom mennyi a visszatartott víz (nem tudom 2 hete, hogy hány kg vagyok..) és nem tudom, mennyit híztam...
Mivel ma láttam, hogy +4 kg, még többet ettem, befaltam most 200 g csokit is..
Így ma már értelme sincs mozognom sem, mert nem lehet ledolgozni, meg míg kiürül az izmokból a szénhidrát.. :((
Szörnyű, de fél év után elhagyott az akaraterőm! :( Pedig nemrég kezdett el igazán beindulni a fogyásom.. Áprilisban ha nem zabálom tele magam akkor -3 kg, de így kb -0,5 kg lesz :(
Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok! :)
Már bicikliztem is, holnaptól újult erővel csinálom tovább (legalábbis nagyon nagyon remélem).
tüntess el minden hízlaló kaját a lakásból! de tényleg :) és holnaptól tessék komolyan venni! Nagyon szép eredményt értél el eddig, gondolom látod is a változást a tükörben. csak így tovább!
semmiképp se add fel, az öngyilkosságot meg felejtsd el, mert baromi önző dolog! könnyű ám lelépni a problémák elől és a szüleid/barátaidat teljesen készre tenni. gondold el, mennyivel jobban fog esni a siker, ha 1 év múlva 60-70 kilós bombázóként válogatsz a pasik közül ;) és a sok irigy csajnak büszkén meséled, hogy szabadultál meg 60 kilótól :) ez járjon a fejedben, akkor tuti sikerülni fog :)
mibe fogadjunk, hogy jövő nyárra csinos és kisportolt leszel, és a suli összes pasija utánad fog futkosni? :D
:)
Köszi aranyosak vagytok nagyon :)
Sajnos nem dobhatom ki a kajákat, a család többi tagja eszi őket.. Már nincs is itthon szinte semmi, szerencsére :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!