Hogy lehet valakinek nagyon vékony combja?
Én meg pont az ellentéted vagyok. Nagyon zavar, hogy ilyen vékonyak a lábaim, mindenki piszkál is érte...
És igazad van, én is pont ma ettem mekis kaját meg fagyit, de sajnos meg se látszik:(
Én is félek rövidnacit hordani. Télen egész szépnek tünt a lábam a 3 réteg nadrágba, mintha lett volna combom.
Hidd el, ez se jobb, nem szép. És nem is praktikus mikor a telefon egyfolytában lesseik a két lábad között:D
Én csak azt nézem, hogy az ilyen lányok lábán még izom sincs. Ehhez is hozzátesz a genetika.
Az unokatestvérem naponta megeszik három tábla csokoládét, mégis vékony, nekem pedig egy extrém szigorú glikémiás index számolós étrendet kell követnem, hogy megőrizzem ezt az alkatot.
Hidd el, a "botlábak" kifejezetten csúnyák.
És most nem szépen kisportolt, szálkásan izmos lábakról beszélek.
Elnézem az ilyen tinilányokat az utcán. A legtöbbnek olyan girbe-gurba iksz-lába van, hogy az már nekem fáj.
Nem is beszélve arról, hogy egy kisebb esésnél olyan könnyen el tud törni, mint egy ropi.
És ez nem szép, hanem kifejezetten csúnya.
Ahogyan az is, ha az illetőnek tíz centis hézag van a lábai között.
Inkább legyen valakinek erősebb, szép, kidolgozott formás lába, mint pálcikavékony, görbe, formátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!