Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek nagyon...

Hogy lehet valakinek nagyon vékony combja?

Figyelt kérdés
Mostanában az utcán és a filmekbe ütközve olyan lányokkal találkozom, akiknek a combka olyan vékony, mint a vádlim. A színésznőknek megnéztem, kiskorukban is vékonyak voltak. Persze van akinek van táplálkozási tanácsadója, de szerintem egy normális városi lánynak aligha lehet. És az ilyenek három burgért nyomnak magukba, de meg sem látszik rajtuk. Gondoltam, hogy gének meg minden, de ez hülyeség. Engem például zavarnak a combjaim. Normális a testsúlyom, alakom is van, de a problémám csak ezekkel van. Annyira zavar, hogy összedörzsölődik, míg másoknak át lehet látni a lábuk között. És most úgyis jön a rövid nadrág szezon, ahol szintén összedörzsölődik, nem mellesleg a fürdőruhánál. Nem vészes, de szeretném, ha egy kicsit is, de hasonló lenne nekem. Valakinek tippje? Nektek milyen vastag a combotok?

2017. ápr. 15. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak a genetika kérdése. Egy nagyon vékony testnek nagyon vékony vádli is jár . A kövérnek pedig izmos kemény comb . Ennyi
2017. ápr. 15. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Én meg pont az ellentéted vagyok. Nagyon zavar, hogy ilyen vékonyak a lábaim, mindenki piszkál is érte...

És igazad van, én is pont ma ettem mekis kaját meg fagyit, de sajnos meg se látszik:(

Én is félek rövidnacit hordani. Télen egész szépnek tünt a lábam a 3 réteg nadrágba, mintha lett volna combom.

Hidd el, ez se jobb, nem szép. És nem is praktikus mikor a telefon egyfolytában lesseik a két lábad között:D

2017. ápr. 15. 21:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is vastag a combom😐
2017. ápr. 15. 21:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez genetika. Vannak ilyen nagyon vékony combú ismerőseim, de teljesen normálisan étkeznek, nem fogyókúráznak, és nem is sportolják halálra magukat. Én meg hiába diétázom és sportolok, egy adott méretnél kisebb nem lesz a combom (így se olyan vészes mondjuk (38-as nadrágméret), de egy kicsivel vékonyabb jobban nézne ki rövidnadrágban).
2017. ápr. 15. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Én csak azt nézem, hogy az ilyen lányok lábán még izom sincs. Ehhez is hozzátesz a genetika.

Az unokatestvérem naponta megeszik három tábla csokoládét, mégis vékony, nekem pedig egy extrém szigorú glikémiás index számolós étrendet kell követnem, hogy megőrizzem ezt az alkatot.

Hidd el, a "botlábak" kifejezetten csúnyák.

És most nem szépen kisportolt, szálkásan izmos lábakról beszélek.

Elnézem az ilyen tinilányokat az utcán. A legtöbbnek olyan girbe-gurba iksz-lába van, hogy az már nekem fáj.

Nem is beszélve arról, hogy egy kisebb esésnél olyan könnyen el tud törni, mint egy ropi.

És ez nem szép, hanem kifejezetten csúnya.

Ahogyan az is, ha az illetőnek tíz centis hézag van a lábai között.

Inkább legyen valakinek erősebb, szép, kidolgozott formás lába, mint pálcikavékony, görbe, formátlan.

2017. ápr. 15. 22:44
 6/8 anonim válasza:
Izom legyen!👊
2017. ápr. 15. 22:48
 7/8 anonim válasza:
Egyet értek a többiekkel. Ez genetika...valakinek összeér, valakinek nem. De az is lehet, hogy az illetők kis korukban nagyon sokat fogyóztak, ed abba maradt a test növekedése, nem tudtak tovább nőni, hízni vagy csak minimáisat. Hidd el, judoztam, és volt erre az esetre példa, a versenyek miatt. Persze másért is lehet koplalni... Na de a lényeg. Hogy az a "bajod" hogy összeér a combod. Nekem is. (Fiú vagyok) Zavart, kikoptak ott a farmkerek. De mostmár elég jó formám van, izmosabb, magasabb lettem, fogytam is. DE még mindig összeér a combom. Ez is csupán genetika kérdése. Mivel vastag és erős is a csontom, és még, plusz úgy látszik nekem odarakódnak könnyen a kilók így még mindig vastag a combom.. Hozzáteszem, mára kőkemény. 😎😂 Szval a lényeg: évek során ledobtam a felesleget, megnyúltam és izmosodtam és nem változott a helyzet. max annyit hogy szebb lett a combom.(meg a seggem) 😂Más egy zsíros és egy izmos comb. És ne aggódj rengeteg embernek fogsz így is tetszeni, sőt valakik pont ezt szeretik (ezt is persze) majd meg benned. Ne szomorkodj!15/f
2017. ápr. 18. 08:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Vannak piszkafalábú ismerőseim, de ahogy elnézem a családjukat...szinte ők az egyedüliek :D Én edzek, így izmos(nak tűnne, ha nem lenne zsírréteg)
2017. ápr. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!