Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ma már az a szép ha valakinek...

Ma már az a szép ha valakinek nagy a feneke?

Figyelt kérdés

Tudom kissé furcsa ez a kérdés, nem is kell szó szerint venni.

De olyan különös hogy a mai dalok többsége arról szól hogy "rázd a feneked" és "a vékony lányok r*bancok".

Nem is olyan régen még a kicsit ducibb lányokat bántották, most meg már a soványabb lányoknak szólnak be.

És olvasom a véleményeket, hogy megérdemlik, térjenek észhez, és nekik (a kicsit teltebb lányoknak) egész életükben beszólogatnak, végre rájönnek a vékony lányok, milyen érzés is az, ha egész életükben bántják és kigúnyolják őket.

Igen, az nem szép és főleg nem egészséges szerintem se ha valaki csont soványra éhezteti magát. De vannak olyan lányok pl. én is akik nem azért soványak mert folyton koplalnak. Egyszerűen ilyenek vagyunk, és kész.

Kezdik divatba hozni a teltebb idomokat, ami szerintem jó, hiszen nem kell mindenkinek S-es méretet hordania, szép ha valakinek nőies alakja van.:)) De lassan azt érzem hogy kezdenek átesni a ló másik oldalára. Nem úgy kell meggyőzni a társadalmat arról, hogy a teltség szép, hogyha kigúnyolják és lenézik a vékonyabb embereket!

Szerintem mindenkinek el kell fogadnia a testét úgy ahogy van, és rá kell jönnie mi a szép benne.:)) De nagyon nehéz úgy elfogadnia magát az embernek, ha r*bancnak nevezik a természetes alakja miatt.

Ti mit gondoltok erről?

2014. dec. 21. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha minden sóbeszédnek bedôlsz nem sokra mész vele. Ezek csak olan szívatások. Az élet másról szól.
2014. dec. 21. 21:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem a mai popzene egy kupac sz*r, legalább is a többsége, nem is hallgatok ilyen hülyeségeket, csak paródiát, azon pedig szakadok. Rockba vagy régebbi popba meg nem hallasz ilyet, de gondolom te is észrevetted, hogy akik ezeket éneklik mindnek nagy a feneke, van rajta pár plusz kiló, stb. Persze a többi ilyen nő/lány meghallgatja, meg örül, hogy valamilyen szinten ő is 'érvényesül', ja meg persze a kanos pasik. Te ne hallgass ilyeneket, ne foglalkozz velük, mert a legtöbb, ha választhatna, inkább lenne természetesen vékony, tapasztalat. Mondjuk nekem mindegy, szeresse mindenki a testét, de igazad van, hogy ezt nem úgy kéne, hogy például a vékonyakat leszólják.
2014. dec. 22. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

' Fat bottomed girls,

You make the rockin' world go round.'

Idézet a Queen 1978-as Fat bottomed girls című számából:D Mai popzenéket nem hallgatok, így azokban nem tudom mi van, de régen is voltak a dagadt csajokról nóták, most is vannak. ezt nem kell komolyan venni, mindenki csinálja a dolgait ízlése szerint. Én vékony vagyok, ducibb ismerőseim szerint túl vékony, én viszont még így sem vagyok magammal megelégedve, mert a felsőtestem tényleg full vékony, viszont a combjaim és a fenekem túl nagy, úgyhogy diétázok, míg le nem megy 2-3 kiló. Ha mások szerint botsáska meg ilyesmi vagyok, na azt pont telibesz.rom. Az utcán mégis megnéznek, leszólítanak a pasik...

2014. dec. 24. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!