Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ijesztő a fiúk számára...

Tényleg ijesztő a fiúk számára a sötét rúzs?

Figyelt kérdés
Bordó, sötét barna, bogyós színek
2017. ápr. 14. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik megfelelő öltözettel párosítva.
2017. ápr. 14. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
miért, ha az akkor soha többet nem kened fel? ne már.
2017. ápr. 14. 21:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk egy részének igen valóban az,es pontosan azert mert ezeket a színeket tudni kell viselni.Aki ilyen színű ruzsokat hord annak nagy önbizalma van,es megtud állni a saját lábán,es ettol rettennek meg talán kicsit a fiúk.Am en ennek ellenére imadom ezeket a színeket,es szerintem nagyon jól állnak sok lánynak.
2017. ápr. 15. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem,a hülye nők az ijesztőek:)

De ezt nem rád értem:)

Amúgy nem,tényleg határozottabb jellemre utal,de tudni kell a rúzs mögé is nézni,akkor úgyis kiderül,hogy tényleg kell-e futni,vagy nem:)

2017. ápr. 16. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából lehet hülyeségnek hangzik, de most nagyon tetszik egy srác, és pont ezt olvastam a neten, és mindent beképzelek már lassan, és mivel csak ilyen színű rúzsokat hordok, nem akartam ezzel "elrontani". Jó, nyilván tudom, hogy nem ezen múlik, csak na.. Ilyenkor meghülyül az ember, és elhisz mindent:D

2017. ápr. 16. 20:52
 6/6 Metionin ***** válasza:
100%

Én szinte mindig ilyet hordok de ha valaki ijesztőnek talál, az biztos nem a rúzs miatt van, mégcsak nem is az összhatás miatt (fehér bőr, sötét haj, sötét rúzs). :)

Tény, hogy nem mindenkinek áll jól és hogy megnézik, aki kimászik így az utcára (pláne hétköznap). Sokan határozottnak és talán túl magabiztosnak is tarthatják az illetőt. De aki egy rúzs miatt ilyen messzemenő következtetést von le, az igen felszínes emberke lehet.

2017. ápr. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!