Hogyan szedjem ki a festéket a hajamból?
Figyelt kérdés
Háromnegyed éve egyszer jobban kiszőkítettük a hajamat, ami alapból sötétszőke, de rosszul sikerült, azóta sötétbarnára festem. Egyszer megpróbálkoztunk átfesteni sötétszőkére, de annyi lett belőle, hogy a teteje csibesárga, a többi része pedig ugyanolyan sötét maradt. Utána visszafestettem sötétbarnára, viszont szeretném visszakapni a sötétszőke, eredetihez legalább hasonló színemet. Fodrászhoz nem szívesen megyek, mert nincsenek jó tapasztalataim. Először kiszedessem a festéket, és utána fessem sötétszőkére? Vagy hogyan? Milyen termékeket ajánlotok?2017. márc. 27. 21:04
1/2 anonim válasza:
a világosabb festék nem fogja befogni a sötétebbet. le kell szívatni, de inkább ne otthon csináld, hanem menj fodrászhoz, jobban nem fogja elrontani...
2/2 anonim válasza:
Szia !Én a loreal exelence 7.1 és 6.13 keveréke .Nem különbözőt akartam venni csak mellé nyúltam amúgy 2 7.1 -et vettem volna.A hajam szőke volt baromi rezes beütéssel inkább világos rézvörösnek mondanám nagyon jó flakon van hozzá de mivel kevertem nem tudtam használni.Van hozzá elő ápoló hajfedtés előtt és bőséges utóápoló is.Az ára a festéknek 2000-2000 ezer ft volt azaz összesen 4000 ft.először kikor lemostam baromi sötét volt nem is vártam ki a hatóidőt (15 perc elég volt)ez azért volt mert ugye véletlen az egyik tubusból sötétebbet vettem de nagyon nem bántam meg! Ugyanis iszonyúan eresztette a színét és a 4.hajmosásra már tökéletes narúr rezesség mentes világosbarna lett pont olyan mint az eredeti hajszínem csak ajánlani tudom mert abszolút nincs festett hatása. Azt ajánlom neked ,hogy mivel sötétebb az alap színed kenj rá egy 8 as színméjséget mert neked ugye világosítani kell nem úgy mint nekem de mindenek előtt a sötétbarnát világosítsd ki C vitamin porral(aszkorbinsavval) gyógyszertárban lehet kapni,nem káros, látványos még az is lehet hogy az is elèg neked írd be google-ba nézz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!