Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan szedjem ki a festéket...

Hogyan szedjem ki a festéket a hajamból?

Figyelt kérdés

Eredetileg piszkosszőke hajam van, amit befestettem barnára. Már eléggé meguntam, szóval vissza szeretném kapni a szőke hajamat. Hajradír meg hajszőkítők kizárva, lehetőleg otthoni praktikák érdekelnének. Az ecet kiszedi valamennyire? Citrom? Leszívatni sem szeretném. Azt lehet hogy a festett barnára "ráfestem" a szőkét?

Előre is köszi a segítségért! :)

2015. nov. 22. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Most nem linkelem be, de keress rá arra, hogy hajfesték eltávolítása C-vitamin porral. Személyes tapasztalatom nincs, de sokan dicsérik.
2015. nov. 22. 22:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kipróbálom!
2015. nov. 22. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Aztán majd ha úgy gondolod, meséld el hogy sikerült. Osszuk meg a tudást!:)
2015. nov. 23. 09:31
 4/7 anonim ***** válasza:

C-vitamin max a leggyengébb színezőt szedi ki valamennyire a hajból. Neked hajradír a legjobb megoldás. Házi praktikákkal nem lehet kiszedni a tartós hajfestéket, mert az a haj belsejében van.

Szőke hajfesték meg sose fogja be a sötétebbet, csak a töve lenne szőke, a többi meg vöröses-foltos rondaság.

2015. nov. 23. 10:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Az aszkorbinsavas pakolást én már próbáltam egy éve, 1 árnyalatnyit világosított a koromfekete hajamon is (eredetileg sötétszőke), tehát nem reménytelen. Szárít, de ez 2-3 pakolás után maradéktalanul helyrejön.
2015. nov. 23. 11:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Bocs elore is az ekezetek hianya miatt, de telefonrol vagyok, nezzetek el nekem :D

Nos, delutan megvettem harom csomag aszkorbinsavat majd elkeszitettem a pakolast (banfi sampont hasznaltam mert azt irta hogy termeszetes sampont hasznaljunk). 1 oraig rajthagytam, majd lemostam.

Mit ad isten, ugy meglepodtem: nem hittem volna hogy ennyire ki fogja szedni, egybol visszakaptam a hajszinemet <3, vagy legalabbis egy nagyon kozeli tonust, de megfelel, zermeszetesen eleg sprodde valt a hajam szaritas utan, de 2 pakolas, es jobb mint uj koraban. Koszonom a segitseget, en nagyon orulok hogy mar csak egyszer kell megismetelnem ezt az egeszet hogy teljesen visszakapjam az aranyhajamat :DD koszonom szepen! :)

2015. nov. 23. 20:27
 7/7 anonim válasza:
nekem a gliss kur hajsampon kezdte el foltokban kiszedni a hajamból, ha ez bárkinek is segít valamit😂
2022. febr. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!