Gáz, ha 1 srác szőrteleníti a lábát?
Figyelt kérdés
16éves vagyok focista, és nem tudom hogy gáz-e? szerintetek?2010. máj. 11. 23:19
1/21 anonim válasza:
gáz hogy ennyire függsz másoktól.
egyébként szerintem nem "gáz" hogy szőrteleníted.
20L
2/21 anonim válasza:
Húhh.. nem tom, én még nem láttam szőrtelen lábú focistát. Az gáz? Nem te lennél az egyedüli köztük? Mert akkor viszont gáz. De ha a többiek is szőrtelenítik?? akkor ne lógjál ki.
3/21 anonim válasza:
egyébként mi köze a focistának ahhoz hogy szőrteleníted? :D mások is járnak rövid nadrágban nem csak focisták..
7/21 anonim válasza:
Figyelj. Ha neked gáz a homoszexualitás, akkor gáz a szőrtelenített láb. Ha szerinted normális dolog, akkor a szőrtelenítés is normális dolog.
Saját véleményem szerint b_zis.
8/21 anonim válasza:
eléggé gáz,egy férfi lába legyen szörös attol férfias.
9/21 anonim válasza:
nem gáz:) ha úgy érzed jobban magad és a barátaid is szőrtelenítik:)
bááár lábon nyugodtan meghagyhatnád:)
ahogyan te jobban érzed magad:)
10/21 anonim válasza:
Utolsóval teljesen egyetértek! És bocs hogy lepontoztalak, véletlen volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!