Férfiak! (főleg a vékonyabbak, ők tudom érzékenyek erre) Szerintetek egy ilyen alak már nagydarabnak számít?
2017. márc. 22. 21:18
11/15 anonim válasza:
Én vékony fiú vagyok, nekem tetszik az ilyen alkat ^^
12/15 anonim válasza:
Bár én nő vagyok mégis válaszolok. Nekem nőként tetszik az ilyen alkat (nem, nem vagyok leszbi), nagyon jó, főleg ha le is vagy szálkásodva, és ha az arcod nem férfias akkor ok, elölről is kéne látni. Ha találsz magadra ruhát akkor ne parázz.
13/15 anonim válasza:
Deréktól felfelé full férfinak néz ki.
14/15 anonim válasza:
181 magas 60kg vagyok, férfi és vékony és bár bejön ez az alkat, illetve a képen szereplő nő, de lehet magasabb mint én és szélesebb a válla és a karja is nagyobb, mint az enyém, ami kicsit érzékenyen érinti a lelki világom és az önbecsülésem. xd (24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!