Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejön ez az alak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön ez az alak?

Figyelt kérdés

Egészen kicsi koromtól kezdve súlyproblémákkal küzdöttem, ezért rengeteget bántottak is. A családom folyton azzal "biztatott", hogy úgysem fogok tudni lefogyni, mert én kövér fajta vagyok, "erősek a csontjaim", és bár tudom, hogy ösztönzésnek szánták, hogy elfogadjam magam, mégis inkább az ellenkezőjét érték el vele. A régi sérelmek miatt az önbizalmam a mai napig a béka feneke alatt van, még mindig ugyanannak a dagadt kislánynak érzem magam, aki 10-15 éve voltam. Részben ezért nem is volt még párkapcsolatom, egyszerűen nem látom magam vonzónak a tükörben, hiába fogytam sokat az életmódváltással, ezért nagyon komplexusos is vagyok.

A kérdésem viszont adott: nektek tetszik a mostani alakom? Tudom, hogy nagyon széles a csípőm, azon sajnos nem tudok változtatni. (Nyugodtan jöhetnek a negatív vélemények is.)

[link]

2017. febr. 9. 17:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon nehéz ebből bármit mondani, a hatáshoz az egész ember kell. Képzeld el, ha küldenék neked egy képet a bicepszemről vagy éppen a farkamról, hogy bejön-e. Meg tudnád mondani?
2017. febr. 9. 17:17
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben vagy :)
2017. febr. 9. 17:28
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Bejön. Bár picit rossz a kép minősége, de ahogy látom még vékonyabb is vagy talán a kelleténél.

Nekem nem baj, mert szeretem, de ne vidd túlzásba.

2017. febr. 9. 17:30
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Csinos vagy, viszont ebben a lelkiállapotban teljesen alkalmatlan párkapcsolatra. Ennyi komplexussal és ilyen mértékű önbizalomhiánnyal egy kapcsolatban sem leszel jobban és a másikat is tönkreteszed vele. Nem bántásból írom, hanem tapasztalatból sajnos. Ha magadtól nem megy az önbizalomfejlesztés, önismeretszerzés és önelfogadás akkor javasonlám, hogy keress fel egy jó terapeutát, aki segít kikecmeregni ebből a gödörből. Sok sikert.
2017. febr. 9. 17:36
 5/23 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem már túlságosan is vékony vagy,nyugodtan szedhetsz picit magadra,persze az egészséges táplálkozás,edzés keretein belül! :) Amúgy csinos vagy,nincs gond az alakoddal!
2017. febr. 9. 18:14
 6/23 anonim ***** válasza:

#4 válaszolót adom.

Nézhet ki egy nő akárhogy, ha önbizalomban hiányt szenved, az nem vonzó. De egy önbizalomban gazdag lány, is kinézhet akárhogy, felkapjuk a fejünket.

Első látásra, igen megnézzük a női testet, de nem ez a mérvadó. Inkább az egész női lénye számít.

"Tudom, hogy nagyon széles a csípőm"

Figyelj! Ez előnyös. :) Nem hátrány. Miért is? Mert férfi látja, hogy ha szülésre kerülne sor, akkor probléma nélkül kifér a baba. :) Bár ezt ösztönösen érezzük, és legtöbben nem tudják megfogalmazni. Ez egy szexuális vonzalmi előnyöd, mivel utalást tesz a medencecsontodra. :) Légy büszke rá, hogy ilyet adtak szüleid.

Bár a modern tudomány, megoldott egyesmást: [link]

2017. febr. 9. 18:34
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Komoly gondok vannak annál, aki ebben a testben kivetnivalót talál. Szóval kérdező...
2017. febr. 9. 19:01
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
Vékony? Akkor én anorexiásnak számítanék. Nem vékony csak formátlan.
2017. febr. 9. 19:07
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
Meg ha lehet ne nadrágba fotózd már magad, mert így szar se látszik. :D
2017. febr. 9. 19:07
 10/23 A kérdező kommentje:

8-as, férfiakat kérdeztem. A nők véleményére ilyen téren nem adok, mert túlságosan is megtapasztaltam, mennyire rosszindulatúak.

Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam!

2017. febr. 9. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!