Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ez az alak?
Egészen kicsi koromtól kezdve súlyproblémákkal küzdöttem, ezért rengeteget bántottak is. A családom folyton azzal "biztatott", hogy úgysem fogok tudni lefogyni, mert én kövér fajta vagyok, "erősek a csontjaim", és bár tudom, hogy ösztönzésnek szánták, hogy elfogadjam magam, mégis inkább az ellenkezőjét érték el vele. A régi sérelmek miatt az önbizalmam a mai napig a béka feneke alatt van, még mindig ugyanannak a dagadt kislánynak érzem magam, aki 10-15 éve voltam. Részben ezért nem is volt még párkapcsolatom, egyszerűen nem látom magam vonzónak a tükörben, hiába fogytam sokat az életmódváltással, ezért nagyon komplexusos is vagyok.
A kérdésem viszont adott: nektek tetszik a mostani alakom? Tudom, hogy nagyon széles a csípőm, azon sajnos nem tudok változtatni. (Nyugodtan jöhetnek a negatív vélemények is.)
Bejön. Bár picit rossz a kép minősége, de ahogy látom még vékonyabb is vagy talán a kelleténél.
Nekem nem baj, mert szeretem, de ne vidd túlzásba.
#4 válaszolót adom.
Nézhet ki egy nő akárhogy, ha önbizalomban hiányt szenved, az nem vonzó. De egy önbizalomban gazdag lány, is kinézhet akárhogy, felkapjuk a fejünket.
Első látásra, igen megnézzük a női testet, de nem ez a mérvadó. Inkább az egész női lénye számít.
"Tudom, hogy nagyon széles a csípőm"
Figyelj! Ez előnyös. :) Nem hátrány. Miért is? Mert férfi látja, hogy ha szülésre kerülne sor, akkor probléma nélkül kifér a baba. :) Bár ezt ösztönösen érezzük, és legtöbben nem tudják megfogalmazni. Ez egy szexuális vonzalmi előnyöd, mivel utalást tesz a medencecsontodra. :) Légy büszke rá, hogy ilyet adtak szüleid.
Bár a modern tudomány, megoldott egyesmást: [link]
8-as, férfiakat kérdeztem. A nők véleményére ilyen téren nem adok, mert túlságosan is megtapasztaltam, mennyire rosszindulatúak.
Köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkit felpontoztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!