Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön ez az alak?
Egészen kicsi koromtól kezdve súlyproblémákkal küzdöttem, ezért rengeteget bántottak is. A családom folyton azzal "biztatott", hogy úgysem fogok tudni lefogyni, mert én kövér fajta vagyok, "erősek a csontjaim", és bár tudom, hogy ösztönzésnek szánták, hogy elfogadjam magam, mégis inkább az ellenkezőjét érték el vele. A régi sérelmek miatt az önbizalmam a mai napig a béka feneke alatt van, még mindig ugyanannak a dagadt kislánynak érzem magam, aki 10-15 éve voltam. Részben ezért nem is volt még párkapcsolatom, egyszerűen nem látom magam vonzónak a tükörben, hiába fogytam sokat az életmódváltással, ezért nagyon komplexusos is vagyok.
A kérdésem viszont adott: nektek tetszik a mostani alakom? Tudom, hogy nagyon széles a csípőm, azon sajnos nem tudok változtatni. (Nyugodtan jöhetnek a negatív vélemények is.)
Férfiakat kérdezed, mert ők megbacnának bármit. Egosimi kérdés. Nyilván ha "komplexusos" lennél, nem mutogatnád a tested.
ÉN komplexusos vagyok, a kisujjamról sem tennék fel képet.
Ha nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésre (ami még mindig nem neked szól), akkor megkérlek, hogy távozz.
Mellesleg te vagy a mintapéldája a női rosszindulatnak, amit felvázoltam. :)
Ez a kép alapján ismerkedhetnénk ;)
Bár abban a gatyában mintha túl kicsi lenne a segged.
Szerintem minden férfitársam nevében mondhatom, hogy szeretjük, ha van mit fogni ott hátul.
Én ebből csak annyit olvastam el, hogy "bejön ez az alak?" meg "súlyproblémákkal küzdöttem..." és bla-bla-bla
megnéztem a képet, a hiba a fejedben van, nem is kicsi
Semmi baj, könnyíts csak a lelkeden, ha a soványságod miatt ennyire frusztrált vagy.
A linkelt képhez pedig csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy a kitolt fenék és a brutálisan lerívó push-up melltartó nálam nem a jó alak definíciója (ezt önmagamtól függetlenítve mondom).
Szerencsére nem vagyok narancsbőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!