Csalás felvenni push-up melltartót, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Alapjában véve van mellem viszont és szeretek bő pulcsikat hordani és abban mintha semmi nem lenne, felpróbáltam egy push-up melltartót és nagyon jó volt kényelmes, rögtön lett benne mellem, csak félek hordani mert egyesek ezt csalásnak gondolják.2017. márc. 16. 21:17
11/17 anonim válasza:
Én van hogy push uppot hordok, és a baratom tud is rola nem zavarja. Es elfogadja hogy kicsik a melleim. En meg igy noiesebbnek erzem magam hogy van rajtam egy kis csalas.:)
12/17 anonim válasza:
Szerintem a nagyon bő pulcsik azok a kis mellű lányokon mutatnak jól. Nekem nagy közepes melleim vannak és kettő fajta melltartót hordok. Egyik sem push uppos, csak az egyik csak egy vékony textil a másik meg erősebb anyagból készült aminek jobb a tartása. És a vékony melltartót veszem fel mert nem szeretnék kövérebbnek látszani annál amilyen vagyok. A szűk felsőkhöz meg persze a másikat veszem fel hogy szép nagynak látszódjanak. Engem nem érdekel ki mit gondol, a melleim ugyan akkorák maradnak melltartótóo független. Szerintem ne foglalkozz vele hogy csalás e vagy sem. Mondjuk azt nem értem hogy neked hogyan kényelmes egy push upp melltartó, én nem birom elviselni :D de te érzed
13/17 Sunshinedoll válasza:
Csalás miben? Az életben? :D Vagy nem értem.
A pasik képesek hónapokig hazudni, csak hogy megfektessenek egy nőt, na az a csalás, a push up meg egy eszköz arra, hogy sok nő jobban érezze magát.
15/17 anonim válasza:
Ismerkedés, randi fázisban én félre tenném a brutál pushup darabokat, egy dolog hogy formál a melltartó de azért az mégis csak átbaxás ha levételkor D-ből épphogy B lesz :D
Amúgy meg, párom tudja mi van a melltartó alatt, más úgyse fogja megtudni szóval hordok pushupot :D
16/17 anonim válasza:
ha jól, kényelmesen érzed magad benne, akkor azt hordd! csalás nem csalás, ez baromság. szerintem olyan ruhákban kell járni, amiben jól érzi magát az ember:)
17/17 anonim válasza:
Nem csalás ha te ugy jobban èrzed magadatdat.Meg ha nem mindig hordod akkor.Szerintem ahogy jol erzed magadat benne es ahogy szepnek talaod magadat benne akkor nyugottan hord
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!