Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csalás felvenni push-up...

Csalás felvenni push-up melltartót, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Alapjában véve van mellem viszont és szeretek bő pulcsikat hordani és abban mintha semmi nem lenne, felpróbáltam egy push-up melltartót és nagyon jó volt kényelmes, rögtön lett benne mellem, csak félek hordani mert egyesek ezt csalásnak gondolják.
2017. márc. 16. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én van hogy push uppot hordok, és a baratom tud is rola nem zavarja. Es elfogadja hogy kicsik a melleim. En meg igy noiesebbnek erzem magam hogy van rajtam egy kis csalas.:)
2017. márc. 17. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagyon bő pulcsik azok a kis mellű lányokon mutatnak jól. Nekem nagy közepes melleim vannak és kettő fajta melltartót hordok. Egyik sem push uppos, csak az egyik csak egy vékony textil a másik meg erősebb anyagból készült aminek jobb a tartása. És a vékony melltartót veszem fel mert nem szeretnék kövérebbnek látszani annál amilyen vagyok. A szűk felsőkhöz meg persze a másikat veszem fel hogy szép nagynak látszódjanak. Engem nem érdekel ki mit gondol, a melleim ugyan akkorák maradnak melltartótóo független. Szerintem ne foglalkozz vele hogy csalás e vagy sem. Mondjuk azt nem értem hogy neked hogyan kényelmes egy push upp melltartó, én nem birom elviselni :D de te érzed
2017. márc. 17. 15:10
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Csalás miben? Az életben? :D Vagy nem értem.

A pasik képesek hónapokig hazudni, csak hogy megfektessenek egy nőt, na az a csalás, a push up meg egy eszköz arra, hogy sok nő jobban érezze magát.

2017. márc. 17. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
#13 na ott a pont nala :D
2017. márc. 17. 19:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Ismerkedés, randi fázisban én félre tenném a brutál pushup darabokat, egy dolog hogy formál a melltartó de azért az mégis csak átbaxás ha levételkor D-ből épphogy B lesz :D

Amúgy meg, párom tudja mi van a melltartó alatt, más úgyse fogja megtudni szóval hordok pushupot :D

2017. márc. 17. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
ha jól, kényelmesen érzed magad benne, akkor azt hordd! csalás nem csalás, ez baromság. szerintem olyan ruhákban kell járni, amiben jól érzi magát az ember:)
2017. márc. 18. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem csalás ha te ugy jobban èrzed magadatdat.Meg ha nem mindig hordod akkor.Szerintem ahogy jol erzed magadat benne es ahogy szepnek talaod magadat benne akkor nyugottan hord
2017. márc. 18. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!