Szerintetek ez a csaj kövér?
Figyelt kérdés
Nem ő nem én vok. Felvettem msn-re eldumálgattunk de ő csak az mondja hogy kövér én meg nem hiszek neki... szerintetek?
2010. máj. 10. 20:36
21/21 anonim válasza:
Istenem, hogy lenne már kövér?! Egyáltalán nem az! Átlagos tini-alak, az a kis felesleg a derekán az a kamaszkori bébiháj, tök normális, hogy ott van, ha már nem lesz fejlődésben a szervezete (18 és 21 éves kor között befejeződék a fejlődés, lenyugszanak a hormonok), akkor magától is pár cm-vel karcsúbb lesz a dereka. Semmi esetre se lehet kövérnek nevezni a legnagyobb rosszindulattal sem. Az anorexiásoknak meg még egy gyufaszál is hájas, rájuk nem kell hallgatni, mert szegények betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!