Szerintetek ez a csaj kövér?
Nem ő nem én vok. Felvettem msn-re eldumálgattunk de ő csak az mondja hogy kövér én meg nem hiszek neki... szerintetek?
Miért nem hiszel neki? Nézd meg a képet és akkor vagy egyetértesz vele, vagy nem. Hinni akkor nem hihetnél, ha nem látnál róla képet.
Gyanús, hogy a kérdező van a képen. Egyébként meg rendes tőled, hogy a háta mögött fel teszed erre az oldalra, és véleményekről faggatod a nagyközönséget, holott lehet hogy a csajt inkább nem érdekelnék a negatív vélemények, mert máris van egy.
Az, hogy myvipes kép, azzal nem mentegesd magad. Myvipre nem hinném hogy azért tette fel, hogy a kövérségét vesézgesse. A fókuszban az öve van, így gondolom az a látnivaló a képen, mert egyebet nem igazán lehet látni. Alakjából sokat takar a ruha, bármi lehet a ruha alatt.
Szóval mindkét esetben (gyengeséged kedvéért: 1. ha te vagy a képen, 2. amiért feltetted ide a csajt ide) szánalmas szóval illetnélek.
Ha már a kialakulás kezdetén nem hiszel neki, akkor ez nem lesz jó kapcsolat. Ha valamit mond, higgy neki. Tehát ha azt mondja hogy kövér, hidd el, vagy cáfold meg. Te buta.
de bazze, itt a kövérséget vesézzük ki, míg myvipre nem azért tette ki a csaj, hogy konkrétan a kövérségéről érdeklődjön. Ott a kép alá senki nem fogja azt írni, hogy kövér, itt meg ezek lesznek: kövér, nem kövér.
De a csajt szerinted érdekli annyira, hogy itt fel legyen téve a kérdés (ha tegyük fel nem ő tette fel a kérdés)?
A srácot - feltételezem - azért kérdezte meg a kövérségéről, hogy számára világosabbá váljon hogy a srácnak bejön-e, esetleg hogy növelje az egoját.
De ha értelmesen elolvastad volna amit írtam, a myvipes részt, akkor nem kérdeznél vissza hülyeséget. Itt a kövérségről van szó. Myvipen nem azért van fent.
amugymeg a srác levágta a fejét a képről szal jofej:D..
sztem kicsit husis:S bocs:) 15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!