Fiúk/Férfiak, mi a véleményetek ennek a nőnek a hajáról? Szép?
2017. márc. 10. 20:20
1/12 anonim válasza:
Igen, szép. De azzal tisztában kell lenni hogy az arca is eleve jó ahhoz hogy sok fajta haj passzoljon hozzá.
24F
3/12 anonim válasza:
Most mit mondjak rá? Alapból a nő jól néz ki, lehet egy csúnya nőn nem tetszene ez a haj.
4/12 anonim válasza:
Nekem speciel bejön ez a féle/fajta hajtipus. Minden jöhet ami göndör, ami szines csak a lényeg, hogy ne legyen a szokásos ,,minden reggel kivasalom a hajam,, történet. Akinek ilyen haja van az számomra olyannak tánik, hogy céltudatos, komoly, de ugyanakkor ott csillog a szemében az a kis tüzesség és bujaság, ha érted mire akarok kilyukadni. Lényegében báránybőrbe bújt farkas és forditva :) Azonban ez is férfifüggő, hogy kinek mi jön be, de nekem nagyon adja az az egy biztos :D 20/F
5/12 anonim válasza:
After five years on the East Coast. It was time to go home.
Amúgy szép, de egyenesen sokkal szebb lenne.
6/12 anonim válasza:
Kicsit száraznak tűnik a haja. Amúgy rendben lenne.
24F
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
#2: Miért nem jön be? oroszlános vagy....?
#4: Egyetértek veled :D
# 6: Lehet azért tűnik száraznak, mert sok rajta a hajlakk.
2017. márc. 10. 20:43
8/12 Donald J. Trump válasza:
A haj tetszik, a nő nem (nagyon mű).
9/12 anonim válasza:
Van lányismerősöm, akinek hasonló frizurája volt egy időben, talán rövdebb ennél. Neki jól állt és a képen levő lányon is tetszik. Nekem bejön az ilyen.
10/12 anonim válasza:
Szörnyű. Mintha belenyúlt volna a konnektorba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!