Srácok, fiúk, férfiak! Milyen a tökéletes nő?
Főleg fizikai értelemben lenne fontos a véleményetek - hogy néz ki szerintetek a tökéletes nő?
A személyiségére csak nagy vonalakban vagyok kíváncsi: félénk és cuki, vagy árad belőle az önbizalom? Az őrző-védő vérebet vagy a ragadozó tigrist hozza ki belőletek? Csendes, titokzatos vagy rögtön olvastok egymás gondolatában?
Fontos lenne, köszönöm!
Én csak a saját verziómat tudom leírni.
Hosszú haj, és szép arc. Kissebb mellek, szép mosoly, sportos alkat, esetleg enyhén kockás has és szép kerek fenék. Öltözködésében visszafogott de stílusos. Kb 170cm körül.
Inkább magabiztos, de nem erőltetetten. Ha alapvetően egy kicsit extrémebb, esetleg kicsit kattos az is pozitívum (mindig ilyen csajokra hajtok, talán ezért nem is túl hosszúak a kapcsolataim). Szeretem ha kicsit kiszámíthatatlan.
Olyan,aki neked tetszik.
Egyesek szerint az a tökéletes,akivel el tudod képzelni,hogy gyereket nemzen neked.
hát nekem főleg belsőre van meg az ideálom: kedves, gondoskodó, olyan tipikus nagyon jó anya típus...
külsőre...nekem a teltebb alak tetszik, ha alkatról van szó, de ami külsőre még nagyon előnyös az az, hogy legyen mosolygós...
fenék párti vagyok szóval nincs ideális mellméret...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!