1/12 anonim válasza:
Ebből semmi nem látszik, olyan mintha össze lenne nove a két lábad
2/12 anonim válasza:
Esetleg állnál egyenesen, vagy pl a hasad megmutatnád hozzá vagy a combod hogy valamit lássunk hogy hogy áll a bőr?
3/12 anonim válasza:
Ma is megmutogattad a csöcseidet. Szép munka volt :)
5/12 anonim válasza:
Molett/telt vagy...ezt semmiképp sem hívnám vékonynak ne haragudj.
6/12 anonim válasza:
A napi unatkozó kislány címért benevezhetnél.
Zsírdisznó vagy, most örülsz, vagy tovább fényezzük itt az egódat?
7/12 anonim válasza:
Ha egy ilyen kérdést felteszel, normális képet kéne magadról készíteni! A fekete nadrág eleve vékonyít, ráadásul fekszel is, ezért méginkább nem látszik az alakod. Ezzel a képpel inkább azt akartad elérni, hogy a sok pasi majd írja neked hogy "hú de megd*gnálak", meg a privát üzenetekkel bombáznak...
8/12 anonim válasza:
Normális képet kérünk. Nadrág felső nélkül
9/12 anonim válasza:
Már nem azért, de mi ez a mell? Remélem csak kitömted :D
Szerinted ez a kép egyébként rendben? Felülről fotózva (így közelebbi nagyobbnak és messzebbi részek kisebbnek tűnnek) ráadásul még fekszel is...
Ami nekem lejött az az, hogy mellmániás vagy, szar fotós + egy k. (segítek: nem kedvest jelöl)
Persze ez lehet nem igaz, de csak arról tudok véleményt mondani, amit láttam.
Másik képpel, egy normális képpel pedig nagyobb valószínűséggel kapsz normális válaszokat
10/12 anonim válasza:
Mivel csak a melled látszik, muszáj azt értékelnem. Láttam már jobbat is, ne bízd el magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!