Hogyan lehet a melleket természetes módon csökkenteni és feszesíteni? Úszás segíthet? Vagy másmilyen sport?
Tudom, hogy ez a kérdés sokaknál kicsapja a biztosítékot,de nem kérek olyan válaszokat hogy h.lye vagyok és mi szükség erre. Azt szeretném elsősorban hogy feszesebb legyen, akkor már elégedettebb lennék. Melltartóval még elmegy valahogy, de anélkül szerintem borzalmas. Én nem tudom elfogadni. És a méretek is problémát okoznak.. Nincs belőle egészségügyi problémám (Pl: hátfájás) de nincs önbizalmam. És nem tartom előnyösnek semmilyen szempontból. Úg érzem egyáltalán nem passzol az alkatomhoz sem. (164 cm / 51 kg) úgy érzem minden fehérnemű és fürdősruha borzalmasan áll rajtam, de a műét nagyon drága.
Kérdéseim:
Ha elkezdek fogyókúrázni, az segítene valamit?
Jelenleg heti 3x sportolok aerobicot.
Gondoltam rá, hogy beiktatnék még mellé heti 2x úszást és minimum egy futást. A sok sporttól sikerülhet formálni és lejjebb alkudnni a méretből? Az úszás például jó erre?
Próbáltam már elfogadni, de nem megy. A méret még hagyján, de nagyon kiborít, hogy lóg (nem a térdemig, de szerintem ez is épp elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!