Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy valakinek...

Létezik olyan hogy valakinek terhessége alatt vagy szülés után baromira sokat nőnek a mellei és úgyis maradnak?

Figyelt kérdés

2017. márc. 4. 16:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én egyszer láttam egy ilyen nőt. Akkor még nem volt divat a szilikon

Melltartó nélkül is gyönyörűek voltak a mellei

2017. jún. 17. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nővérem. Terhesség előtt átlagos volt a mellmérete. Utána viszont hatalmas lett. Nem kövér, M-es a mérete. Vagyis lenne, ha a melleire jó lenne az M-es ruha. L-XL-es felsőket és ruhákat kell megvennie, és azt magára alakíttatja, vagy egyszerűen csak varrat ruhát magának.

És annak ellenére, hogy ekkorák, nem lógnak durvàn. Jó nyilván nem olyan feszes, mint egy szilikon, de mindig meglepődök ha nagyritkán látom meztelen, hogy milyen szépen állnak. Szegénynek a háta fáj sokat miattuk.

Én is reménykedtem, hogy majd szülés után nagyobb marad az enyém is. Terhesség és szoptatás alatt nagyon megnőtt, aztán amikor abbahagytam a szoptatást, sajnos vissza állt eredeti nagyságára, ami nem túl nagy😞

2018. ápr. 5. 14:37
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem az utóbbi két évben terhesség, fog.gátló és hízás NÉLKÜL nőttek meg. Nem tudom hogyan vagy miért, de előtte 70C volt a méretem, most viszont 70 F, bár már ezt a méretet is kicsinek érzem. Azt még hozzátenném, hogy 25 éves vagyok.
2018. ápr. 30. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
56%
Van olyan, de régen azt hitem, hogy mindenkinek visszafonnyad!
2018. máj. 16. 13:39
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen
2019. jan. 7. 14:21
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Az még a jobbik eset ha visszamegy az eredeti kerékvágásba mintha megereszkedik és lóg.
2021. jan. 22. 00:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, qnyamnal is igy volt
2021. márc. 15. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!