Létezik olyan hogy valakinek terhessége alatt vagy szülés után baromira sokat nőnek a mellei és úgyis maradnak?
Én egyszer láttam egy ilyen nőt. Akkor még nem volt divat a szilikon
Melltartó nélkül is gyönyörűek voltak a mellei
Nővérem. Terhesség előtt átlagos volt a mellmérete. Utána viszont hatalmas lett. Nem kövér, M-es a mérete. Vagyis lenne, ha a melleire jó lenne az M-es ruha. L-XL-es felsőket és ruhákat kell megvennie, és azt magára alakíttatja, vagy egyszerűen csak varrat ruhát magának.
És annak ellenére, hogy ekkorák, nem lógnak durvàn. Jó nyilván nem olyan feszes, mint egy szilikon, de mindig meglepődök ha nagyritkán látom meztelen, hogy milyen szépen állnak. Szegénynek a háta fáj sokat miattuk.
Én is reménykedtem, hogy majd szülés után nagyobb marad az enyém is. Terhesség és szoptatás alatt nagyon megnőtt, aztán amikor abbahagytam a szoptatást, sajnos vissza állt eredeti nagyságára, ami nem túl nagy😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!