Mennyit nőtt a melled a fogamzásgátlótól?
Figyelt kérdés
mekkora volt és mekkora lett? Hogyan szedted?2010. máj. 9. 16:38
11/14 A kérdező kommentje:
WOW! Milyen jó arcok vannak itt, tökjó kedvem lett. :P :) Köszi mindenkinek. Amőgy ha szedem, akkor ugye nem állítom meg a mellem növekedését? Szóval értitek mire gondolok... Hogy esetleg nem fog tőle nőni, hanem le is állítja...
2010. máj. 9. 19:07
12/14 anonim válasza:
Sokaknak épp azért írnak fel fogamzásgátlót, mert nem rebdszeres a menzeszük és ez beállítja. Amúgy serdülőkorban előfordul, hogy nagyobb lesz a melled miután elkezded szedni, de ez nem feltétlenül a tabletta miatt van, sokkal inkább mert még fejlődésben vagy (21 éves korodig nőhet a mell). Én felnőtt fejjel kezdtem szedni, nekem nem nőtt tőle.
13/14 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja tőle attól, hogy 15 éves. Én is 15 évesen kezdtem el szedni, három éve szedem, mellem nem túl sokat nőtt tőle, de nálam ez genetika kérdése, anyukámnak se volt sose nagy melle. Szóval csodát ne várj tőle, de megállítani a növekedést nem fogja semmiképp.
14/14 anonim válasza:
Nem 14 vagyok és van barátom már 1 éve:) Én cak azokat a szerencsétleneket sajnálom akik azért szedik h nőjön a mellük mint egy két oszttársam. szánalom. a kérdésből úgy tünik a kérdező akár az oszttársam is lehetne csak már nem 15vagyok. nah midnegy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!