Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igaz az, h ha kicsi a melled,...

Igaz az, h ha kicsi a melled, éshormonokat szedsz rá, akkor ha befejezed a hormon szedést akkor lógni fognak?

Figyelt kérdés
és a hormontablettát fel kell iratni?ésszülői engedély kell hozzá?
2010. máj. 2. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
41%
ez hülyeség. olyan tabletta NINCS amitől megnől a cici! vagy megnől magától vagy kicsi marad. genetika kérdése. ne szedj be minden hülyeséget főleg ne hormontartalmút, mert felborul a hormonháztartásod aztán kórházba kötsz ki. én így jártam.
2010. máj. 2. 21:51
 2/7 anonim válasza:
71%

Semmi esetre ne szedj be semmit!!!

Nekem is nagyon picik, és én hülye voltam, és elhittem ezeket a hülye reklámokat.. hidd el semmi de semmi nem igaz, csak pénzlehúzás, és tönkre is tesz.. nagyon sok férfi hormont is termel benned... és akkor megnézheted majd magad, olyan helyeken leszel szőrös, ahol nem kéne, a hangod is elmélyülhet stb. stb. VESZÉLYES... ettől soha senkinek nem nőtt meg.. hidd el.. minden csak reklám és hazugság..de ahogy látom, még fiatal is vagy, írtad, hogy kell e szülői engedély.. ilyen fiatalon ilyen hülyeséget csinálnál, az végzetes hibákat tehetne a szervezetedben.. szerintem ezt nem akarod.. tudom, hogy rossz érzés, hogy egyeseknek milyen szép cicijeik vannak, nekem is ez volt a rossz, meg persze pasizás szempontjából.. de aki mell szerint választ barátnőt az hidd el nem ér egy forintot sem.. és ha majd már eléred a 18éves kort és még mindig úgy látod, hogy kicsik akkor megműtetheted(jah és még fiatal vagy, meg is nőhet)

2010. máj. 2. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Igen ez baromsag, el ne hidd. Ha meg kesobb is zavarni fog, akkor esetleg megmuttetheted, attol legalabb nem no ki a szorcsik a hasadon, meg nem kezd el mutalni a hangod... A volt osztalytarsam igy jart, szoval NE!
2010. máj. 2. 22:13
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.=)
2010. máj. 2. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez tényleg baromság, olyat, hogy hormontartalmú gyógyszer mellnövelésre, nem is hallottam. Néhány fogamzásgátlónak van olyan " mellékhatása" hogy teltebbé teszi a melled, de ennyi.

Ugyanakkor a hormon- mellnövekedés kapcsolatában van valami, erre a legjobb és egyetlen példa a terhesség. Babavárás, szoptatás alatt majd olyan melled lesz mint egy bombázónak, viszont a szomorú valóság, h a legtöbb nőnek utána valóban lógni fog...Szóval a kérdésed a mellnövekedés és hormonok kapcsolatáról félig igaz :)

2010. máj. 3. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátlótól tényleg feszesebb lehet meg egy picit nagyobb is,de azt sem arra találták ki, hogy "mellet növesszenek",meg hát nem is mindenkinek nő a melle..De az ilyen mellnövelő szerek meg hülyeségek mert ha tényleg növelnék a méretet akkor minden 2. kis mellű nő azt szedné és a plasztikai sebészeknek is kevesebb lenne a műteni való :)
2010. máj. 3. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
én ezt a hormontabletta dolgot egy itteni kérdésben láttam ,és ott zt irta valaki h ennek az az egyetlen hátránya h ha abbahagyod a szedést akkorlógni fognak.
2010. máj. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!