Lehet hormon problémám?
Nekem is ilyen az arcom. Csak én allergiás vagyok pár dologra... :S
Fehér a bőröm, ebből adódóan érzékenyebb is (elméletben a fehér bőr érzékenyebb).
Kozmetikushoz nem megyek, mert minden hónapban kéne mennem, de itthon mindennap bőrradír, gél, tonik. Minden féle cucc, de nem javul a bőröm, és a bőrgyógyász meg valami hormontartalmú, tele mellékhatásokkal gyógyszert adna, amitől nem érezném magam jobban...
Szerintem a szoli és a napozás a legjobb erre, persze, ha nincs napallergiád mint nekem :D (de akkor is napozom).
Ha kiszárítod a bőröd, persze nem egészségtelenre, akkor a pattanások leszáradnak és nem fognak sűrűn előjönni. Egyébként a meleg víz az serkenti a bőröd és több zsírt termel, szóval, ha arcodat kezeled akkor hideg vízzel mosd meg.
Saját tapasztalataimat írtam le, szóval nem minden lehet helyes, de azért próbáltam segíteni :)
A szőrökkel ne foglalkozz, ha világos színűek, jobb mint egyik ismerősömnek, neki borotválnia kell az arcát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!