Ha hormon problémám van akkor azt tudják gyógyszeresen kezelni? Hány honap alatt jövök rendbe?
Figyelt kérdés
Tudom ez a hormontol függ hogy mennyi idő,de ha járt valaki igy akkor irja meg.Milyen hormonproblémája volt és mivel orvosolták,meddig tartott még terhes lett?Most megyek hormonvizsgálatra,már 9 honapja probálkozunk.Köszi2009. márc. 23. 14:26
1/12 anonim válasza:
A "helyrerakás" ideje függ a problémától. Nőgyógyász helyett célszerű endokrinológushoz fordulni. Ők ennek a területnek az igazi értői, az átlag nőgyógyász (tisztelet a kivételnek) ne igazán ért hozzá.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Valakivel gondolom volt már ilyen!?Segitsetek.Köszi
2009. márc. 23. 14:34
3/12 anonim válasza:
Szia!
Nekem a prolaktin számom volt nagyon magas! 4x-ese a megengedettnek! De vmi csoda folytán mégis terhes lettem! Ezt onnan tudom, hogy mikor elkezdtem szedni a bromocriptint, akkor már terhes voltam! Ugye utólag ez kiderült, amikor visszaszámoltam!
4/12 anonim válasza:
Szia,
nekem is a prolaktinom magas, nekem "csak" háromszorosa a maximális megengedettnek. Már egy hónapja kezelnek, kb, és még nem vagyok terhes. A héten fogok ovulálni, hát reménykedem, persze, de a lelkem mélyén tudom, hogy még nem valószínű, hogy annyira lecsökkent, hogy teherbe eshetnék. Bár az előbb író esetén felbuzdulva nagyon reménykedem :-)
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Én azért gondolok arra hogy hormonproblémám van mert 15 éves korom óta állandó pattanásaim vannak az arcomon.Most 24 éves vagyok.10 honapja probálkozunk.A testosteron felelős ezért?Pco-t nem állapítottak meg.
2009. márc. 23. 14:58
6/12 A kérdező kommentje:
Hüvelygyulladásom volt ebben a honapban,ezért szerintem elmaradt a pé-m.Meg a hőm sem ment fel.Szerdán hagyom abba a kúpot a gyulladásra,de csütörtökön megyek hormonvizsgálatra.Az nem lesz baj hogy pont akkor megyek amikor nem volt pé-m,Múlt honapba volt.
2009. márc. 23. 15:05
7/12 anonim válasza:
Hát sokminden lehet, ezt nem fogjuk tudni mi megmondani. Ami fontos: harmadik és 21. napon mérnek hormonszinteket, nőkben (nemi hormonok és prolaktin), de ezt az orvos elmondja. Szerintem nem fogja befolyásolni az ovu hiánya az eredményedet. Majd írd meg, mi lett!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Majd megirom.Azt olvastam hogy csak pillanatfelvétel amikor a hormont nézik.Ezért gondoltam hogy pont abba a honapba megyek mikor nincs ovum.Csütörtökön megyek hormonvizsgálatra a 21-edik napomon.Ha előbb vagy később megyek 1 nappal akkor az baj?
2009. márc. 23. 15:22
9/12 anonim válasza:
Nem, 19-23 nap között oké a dolog. Szorítok!
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Aranyos vagy.Majd megírom.És azt nem tudod hogy milyen hormonális probléma az arcomon lévő pattanások?Melyik hormon okozza?Lehet kezelni?A bőrgyógyászom is azt mondta hogy hormonális.Bocs a sok kérdésért.
2009. márc. 23. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!