Nők! Mit gondoltok erről a férfiról? Bejön?
Gusztustalan..............
Hányinger.....
Ősember....
Olyan, mint egy számkivetett Robinson valahol egy lakatlan szigeten ahol még életében nem látott ollót és borotvát..
Érdekes, aki leszólta a testalkatát az le lett pontozva. Újra csak gratulálni tudok az oldal használóinak. A pontozás nem arra van hogy egymás válaszát összehasonlítsuk a saját véleményünkkel és ha nem tetszik nyomjunk egy "disliket". Arra való hogy értékeljük, mennyire hasznos a válasz és mennyire nem. Az hogy valakinek nem tetszik a teste ugyanúgy egy vélemény, ugyanúgy egy hasznos mivel a kérdést válaszolta meg.
Az hogy mézédes a farka nem érdekel, ugyanis nem vagyok hajlandó a számba venni. Az hogy gazdag, szintén nem érdekel, mert vagy egyenértékű legyen a pénztárcánk vagy semmilyen.
Egy kicsit nekem is túl kigyúrt de alapból tetszenek az ilyen "viking pasik" szóval azért ha randira hívna elfogadnám :D
Jó azért a személység is fontos nekem de ha az a rész is rendben van akkor tényleg tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!