Nicole Scherzinger vagy Megan Fox? Melyik a szebb és jobb csaj? MINÉL TÖBBEN ÍRJATOK PLS
Fúú, pont azt akartam én is írni, hogy Nicolenak oylan roma betütése van.Pontosabban nekem az ugrott be, ahogy megnéztem a képet, de tudom, hogy nem az, és a latin amerikaiakról nem is szoktam ezt gondolni, csak valamiért róla most ez jutott eszembe.És szerintem annak a válaszolónak is, akivel vitába szállt egy másik váalszoló.Na remélem érthető:P
Amúgy én meg azt nem értem, hogy tetszhet sok embernek Nicole, mert nekem egyáltalán nem tetszik, viszont Meganról szerintem ez a kép is csodálatos.Olyan furcsa, hogy valaki épp ellenkezőleg látja.Nem sértésből vagy hasonló okokból írtam ezt, mindössze azért, mert meglepett, hogy valaki ugyanazt írta le, mint én, csak épp a neveket fordítva:DDehét ízlések és pofonok.
Megan egy gyönyörű nő szerintem minden nő kb. mindent megadna hogy egy kicsit is hasonlítson rá szóval egyértelmű :)
14/l
Nicole szerintem sokkal szebb! :)
Megan meg... olyan tucat szerintem. Nem mondom, hogy nem szép csak... Nincs benne semmi különleges. Ellenben Nicole kisugárzása... br. ;)
Szerintem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!