Nicole Scherzinger vagy Megan Fox? Melyik a szebb és jobb
csaj? MINÉL TÖBBEN ÍRJATOK PLS
Ebből aztán nagyon tudod, hogy milyen az értelmi színvonalam.. Inkább a tiédhez kéne gratulálni. Ebből viszont az látszik, hogy rasszista vagy.. Különben nem akadtál volna fent ezen.
2010. máj. 8. 16:42
nehogy azt hidd, hogy meghatsz ilyenekkel, hogy azt mondod rasszista vagyok. nem vagyok. de nem szeretem az olyan embereket akiknek a kreol=cigány. a cigányság viszonylag kis szelet a sötétebb bőrű emberek között, de itt Magyarországon sokan vannak így vele mint te. ami szerintem buta dolog.
2010. máj. 8. 16:46
Nem akarlak meghatni.
Amúgy meg azt írtam, hogy roma. Nem pedig cigány.
Egyáltalán nem egyenlő nálam a kreol bőr a cigánysággal. Viszont nekem az egész megjelenéséből és az arcáról is ez ugrik be, mert ismertem egy roma lány, aki nagyon hasonlított rá. Nem hiszem, hogy ez olyan buta dolog lenne, hogy ez jutott róla eszembe.. Nem kéne ennyire érzékenynek lenni erre a témára. Nem állt szándékomban senkit megsérteni ezzel, szerintem legalább is nem sértő. Mindegy, nem lényeges.
2010. máj. 8. 16:51
Megan szebb, kár, hogy egy k.urva.
2010. máj. 8. 16:53
15/39 A kérdező kommentje:
Furi
Szerintem Megan Fox nagyon csúnya nemtudom miért de nekem valahogy nagyon nem jön be.Meg szerintem tök átlagos csaj...A szeme még talán szép ha tényleg kék de amugy csúnyácska
Nicole.
Nem értem azokat akik Megant írták, tényleg vannak róla jó képek, de például amit linkeltél azon (is) ronda. Ráadásul Megan olyan hülye hogy az már fáj :D
Nicole-ról én még nemnagyon láttam képet amin csúnya lenne, szerintem ő (ha lehet ilyet mondani) tökéletes nő. Ráadásul jó a hangja és még jól is táncol...
2010. máj. 8. 17:12
17/39 A kérdező kommentje:
Jaja a testéről meg ne is beszéljünk egyszerűen megőrít a csaj
Nicole szerintem szebb. Amúgy az előzőkhez hozzászólva: nekem élnek kint rokonaim Amerikában és igen, a latin-amerikaiak ott kb. olyan besorolásban vannak mint nálunk a romák. Szóval nem írt hülyeséget a kommentelő... Tudom, mert unokatesóm apja latin-amerikai és ebből unokatesómnak nagyon-nagyon sok bántódása esett általános - és középiskolában, mindenféle sz.rral kenegette a bőrét, hogy fehérebbnek tűnjön, mivel egy az egynben az apja színeit örökölte, nem pedig a szőke hajú, zöld szemű nagynénémét. Mondjuk Nicole S. szerintem inkább a haja miatt tűnhet cigányosnak, tényleg előnyösebb lenne neki (is) egy vállig érő haj.
2010. máj. 8. 18:37
második vagyok, a sok értelmes válaszoló honnan tudja ,hogy a Suna buta-e?? Szerintem nem nagyon csevegnek vele itt....
2010. máj. 8. 18:50
18:50, attól még, hopgy nem beszélgetünk a "sunával" még olvashatunk és nézhetünk interjúkat, amiben mindig sikerül bebizonyítania, hogy amikor az észt osztották valahol hátul állt..
2010. máj. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések: