Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lóg a mellem. Mi erre a...

Lóg a mellem. Mi erre a megoldás hogy nem lógjon?

Figyelt kérdés
am 85/B-és..de nagyon idegesít :( márminthogy félek h a barátomnak nem fog tetszeni...am 16/L
2010. máj. 8. 11:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
12%
ne vegyél fel melltartót mm. persze suliba meg ilyen helyekre igen de pl. ha otthon vagy akkor ne de még fontosabb h vmien sport közbe se mert erősödnie kell a mellben lévő izmaidnak nekem 70/b és nekem is lógott pedig jóval kisebb de elkeztem lovagolni melltartó nélkül és a mellem megizmosodott és azóta szép :D szóv neked is ezt javaslom valami edzés melltartó nélkül
2010. máj. 8. 11:17
 2/19 anonim ***** válasza:

szerintem nembaj ha lóg:) Amíg nem ér a térdedig addig ok:) Na jó viccet félretéve nem lóghat nagyon max enyhén, és a barátodat tuti nem fogja zavarni. Meg ha a hátadrafekszel nem is látszik. Vagy add a kezébe aztán akkorse veszi észre ha tartja:)

Fel a fejjel, ennél nagyobb bajod sose legyen.

2010. máj. 8. 11:17
 3/19 anonim válasza:
szerintem sem olyan nagy baj ez, nem érdemes vele foglalkozni, ha a barátodnak ez nem tetszik akkor nem is a barátod
2010. máj. 8. 11:21
 4/19 A kérdező kommentje:

:))) megfogadom a tanácsodat nem fogok melltartoba sportolni... köszike remélem lesz valami javulás:)

Neked is köszi csak az a baj másoknak meg olyan szép formás..nekem meg áá..:::/:/ de remélem télleg nem fogja zavarni !! :)

5/19 A kérdező kommentje:
igaza van az utolsó kommentelőnekk..:)) csak tudod te is a barátodnak akarná tetszeni a legjobban :%:/
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy melltartó nélkül sportolj!!!Akkor fog csak igazán lógni...

Kérdez meg egy edzőt vagy a tesitanárodat...

2010. máj. 8. 11:23
 7/19 A kérdező kommentje:
áá:/ férfi a tanár meg az edző is..tőle meg most hogy :/
2010. máj. 8. 11:24
 8/19 A kérdező kommentje:
vagyis kicsit kellemetlen..főleg hogy fiatal 25éves
2010. máj. 8. 11:24
 9/19 anonim válasza:
11:21-es vagyok, ne foglalkozz azzal hogy másnak milyen, gondolj bele milyen unalmas lenne a világ ha mindenki egyforma lenne, én fiú vagyok és nekem semmi gondom vele (persze ha nem a térdig lóg, de nálad gondolom erről szó sincs), szóval ne foglalkozz ezzel a kérdéssel és nehogy melltartó nélkül sportolj
2010. máj. 8. 11:40
 10/19 anonim ***** válasza:
a mellben hogy lennének izmok?? zsírból áll... meg azt tartják szalagok.amik megnyúlnak ha nem megfelelő az alátámasztás.
2010. máj. 8. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!