Gyenge töredező körömre megoldás?
Nekem nagyon erős, hosszú körmeim voltak, de egyik nap készítettem magamnak porcelánból műkörmöt, amit 4-5 hét alatt meguntam és lereszeltem. Sajna nagyon elvékonyodott alatta a körmöm és behasadt, töredezett. Megvettem ezt a lakkot és 1 nap után sokkal erősebbnek éreztem. 1-2 héten belül visszakaptam a szép hosszú, erős, egészséges körmöm :)
Egyébként a lovely többi körömápolójával is meg vagyok elégedve! Nagyon jó mind!
Ezt vedd meg a barátnődnek: [link]
Itt meg elolvashatod, hogy egy másik lány mit írt róla:
Mikor levették a műkörmöm, ne tudd meg, hogy nézett ki. Papírvékony volt, repedezett, , a húsom kilátszódott alatta, ha valamihez hozzáért fájt.
Nekem ez segített rajta:
Essence ezüst tégelyes ultra strong. Most tök erős a körmöm, tényleg nagyon szuper. 500 ft körüli az ára.
Amúgy tök aranyos tőled, hogy veszel neki :)))
amúgy Rossmannban kapható.
uccsó voltam
Első! Ekkora kamut nem kéne, mert nem a porcelán tette tönkre a körmöd, hanem TE...és semmi nem hozza rendbe 1-2 hét alatt.
Kérdező! Vegyél neki Crystal Nails hardener lakkot(pl fodrászkellékesben)Nagyon jó.
Egy műkörmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!