Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Töredező körmökre mi a megoldás?

Töredező körmökre mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Kb 4 éve kezdett el borzasztóan töredezni a körmöm. A teteje szokott letörni. Szedtem rá vitaminkoat (revalid,biovane), sok zöldséget gyümölcsöt eszek, változatosan étkezek és mellé sok folyadékot iszok,de semmi nem segít. Nektek nincs valami ötletetek,hogy hogyan tudnám ezt az állapoto megszüntetni? Esetleg milyen szakemberhez kell ezzel fordulni? Köszönöm a válaszokat
2011. márc. 15. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia:) Nekem is eléggé ilyen toredezos kormom van én is szedtem vitaminokat de nekem az ami igazán segített aza koromnoveszto/koromerosíto koromlakk ettol jobban nol a kormom és meg is erosodott.Kulombozo fajták léteznek ebbol a koromlakkból nézz szét drogériában kérdezd ott meg vagy nézz utána remélem neked is segíteni fog :))
2011. márc. 15. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kiprobálom. Nem vagyok egy nagy körömlakk használó,meg úgy tudtam az is előidézhet töredezést,de akkor ez valószínű csak a szines lakkokra vonatkozhat. Köszi szépen mégegyszer a segítséget. :)
2011. márc. 15. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
egyetértek az első válaszolóval, nekem is voltak ilyen problémáim.. miss sporty körömerősítő/körömnövekedést serkentő lakkokat használok és ha reszelek akkor nem fémest hanem üvegreszelőt használok.. : )
2011. márc. 15. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!