Lányok, milyen a hasatok?
Figyelt kérdés
Kockás, lapos, van rajta némi felesleg stb.?
Meg vagytok vele elégedve?
2017. febr. 11. 12:41
11/27 anonim válasza:
Lapos, de bizonyos kaja után sokszor kis lötyögős párna keletkezik köldök alatt. Ha jóllakok, akkor meg kb olyan leszek mint aki 3-4 hónapos terhes. Amúgy meg vagyok vele elégedve, ez egyike azon ritka testrészeimnek, amit szeretek magamon :D. Mindenkiben van valami szép.
13/27 anonim válasza:
Van rajta némi felesleg, meg 2 szülés után némi stria. Ez van. Nem mondom, hogy elégedett vagyok, de láttam már a sajátomnál 100x durvábbakat, nem is keveset. Az enyém még egész tűrhető.
14/27 anonim válasza:
rendesen befele all,olyan lapos :)) kicsit kockas... 22 L
15/27 anonim válasza:
Van rajta vagy 3-4 ujjnyi felesleg. Dolgozom rajta és elégedetlen vagyok vele.
16/27 anonim válasza:
A lányok laposhas mániája már nem csak nevetséges, de szánalmas is!
17/27 anonim válasza:
Nekem elég nagy, alapvetően is az a kifelé dudorodós fajta, de mivel nem vagyok filigrán alkat (sőt...), zsírral is meg van spékelve. Én el tudom viselni, nem mondom, hogy bánnám, ha kisebb lenne, de sosem hajtottam arra, hogy lapos legyen.
18/27 anonim válasza:
Hala anyukamtol orokolt genetikamnak barmit csinalok, eszek lapos.Teljes kockas hasat nem szeretnek mert azt mar nem talalom tul noiesnek de ez igy most nagyon tetszik :) Meg kozepen van egy ilyen csik fele ami szinten nagyon tetszik, szoval igen, nagyon meg vagyok elegedve.
[link] ilyesmi. Biztos van akinek nem tetszik de en szeretem :)
19/27 anonim válasza:
2 kocka látszik felül és imádom
20/27 Metionin válasza:
Alapból sovány vagyok, a hasam is lapos, de ha bármit eszek, azonnal 3 hónaposnak kinéző kajabébim lesz. És mivel állandóan eszek, állandóan kajabébim van, kivéve reggel, ébredés után, olyankor annyira lapos hogy befelé áll :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!