Lányok! Nektek is görcsöl a hasatok minden menstruációkor? Többi lent.
En is nagyon szoktam bár en nem gorcsolok hanem olyan mintha valami szét akarná feszíteni a méhem
Teljesen ki vagyok tőle mindig
Igen, sokan szenvedünk ettől.
Több oka lehet: vérszegénység, vashiány, gyulladás, endometriózis, ösztrogéndominancia, helytelen táplálkozás, stressz, lelki ok vagy ezek kombinációi.
Az én véleményem az, hogy nem szabad beletörődni. Először érdemes nőgyógyásszal kizáratni a szervi okot, a gyulladást és az endometriózist. Lehet egy labort is csináltatni, hogy a várszegénység kiderüljön.
Nálam endometriózis okozta a bajt, évekig szenvedtem, mire kiderült. Egy természetgyógyász segített, 3 hónap antiösztrogén-diéta után megszűntek a panaszaim.
régebbi kérdés de azért írok :)
Lelkileg előtte 1 héttel már nagyon kivagyok,borzasztóan tud ingadozni a hangulatom..néha magam se hiszem el.:D
Testileg előtte kb 3-4nappal fáj a mellem,megy a hasam,néha fáj a fejem is. Pár hónappal ezelőtt gyulladt fogra kaptam a xilox fájdalomcsillapítót..azóta menstruációs görcsre is azt iszom,napi 2őt,és így túlélem :)(csak figyelnem kell rá hogy kaja után vegyem be,mert ha előtte akkor nehezen hat,és van hogy már nagyon fáj..) Azelőtt advilt szedtem,az is használt,de kellett 1 óra és addig a falat kapartam a fájdalomtól.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!