Normális ha néha a menzeszem közben annyira görcsöl a hasam, hogy hányok?
Sajnos normális, ahogy a hasmenés is.
20N
Velem is ez volt. Az én nőgyógyászom is azt tette, amit szoktak: eszébe nem jutott, hogy keressük meg az okot, csak gyorsan felírt fogamzásgátlót. Amíg szedtem, az el is nyomta a tüneteket, de amint abbahagytam, a fájdalom visszatért. Amikor nem jött a baba, akkor derült ki, hogy endometriózisom van, műteni kellett, mert addigra már összenövések voltak tőle a szerveim között, és egy nagy endometrióma a petefészkemen.
Lányok, ne hagyjátok annyiban, ne törődjetek bele, ha azt mondják nektek, hogy ez normális!
Megfelelő táplálkozással, egy kis növényi progeszteronkrémmel fájdalommentessé lehet tenni. Nekem 4 hónap alatt sikerült. Nem ettem finomított répacukrot, kerültem a fehérlisztes péksütiket. Ki kell iktatni a mesterséges adalékokat is, minél jobban, és nem árt natúrkozmetikumokra váltani. A problémát ugyanis a túlzott ösztrogénhatás okozza, ami táplálkozással visszafogható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!