Utálom, ahogy kinézek. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Sportolok, talán kicsit túl vékony vagyok, de jó az alakom, szóval azzal meg vagyok elégedve. A szemem és szám is tetszik. De az orromat utálom, mert nagy. Komolyan, szemből még nem is lennék olyan csúnya, de oldalról az arcom (az orrom miatt) borzasztó. Szokták mondani, hogy szép vagyok meg ilyenek, de általában lányok meg rokonok. Szerintem egyáltalán nem tetszem a fiúknak. Vagyis nem tudok róla, de nem hiszem. És ez annyira rossz, utálom, hogy nem lehetek olyan szép, mint a többi lány. Utálom magamat, sokszor sírok is emiatt. Annyira szeretnék tetszeni a fiúknak, de kinek tetszene valaki ilyen?:D Nem tudom, mit csináljak.2017. febr. 10. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!