Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk adnátok egy kis önbizalma...

Fiúk adnátok egy kis önbizalmat? :$

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az alakommal van problémám, mivel ahogy olvastam mindenkinek a kis mellű vékony lányok jönnek be, és ez kissé elvette az önbizalmamat. Az én alkatom teljesen más (tudom hogy így nehéz elkézelni, de képet nem küldök, így is elég sok a perverz gyakorin): nagyobb melleim vannak b-s melltarót hordok, 158 cm magas vagyok (na igen, egy törpe vagyok tudom :P) 60 kg, (ami nem látszik rajtam mások szerint) széles csípőm van, vastagabb combjaim, vékonyabb lábszáram. A másik probléma meg az, hogy a fiúk egyfolytába a mellemet nézik és ez zavar. :$

Fiúk vannak köztetek olyanok, akiknek tetszik az ilyen alak egy lányon?

2017. febr. 8. 16:10
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szép lehetsz, az alkatoddal semmi baj, jók az arányaid minden annyira tökéletes, leszámítva, hogy akkora vagy mint egy kis puff. Legszívesebben rád ülnék.
2017. febr. 8. 16:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem tudom hogy mérték meg rajtam azt 60 kilót holott egyáltalán nem vagyok husis :D mellesleg túlsúlyosnak tituláltak, hát mondom köszönöm :D
2017. febr. 8. 16:31
 13/20 A kérdező kommentje:
10-es mint mondtam az én testarányomhoz képest az : D
2017. febr. 8. 16:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A megfogalmazásod alapján kicsit sincs önbizalomhiányod sőt...Amúgy szerintem meg az csöpög mindenhonnan hogy a teltebbek is szépek ,száz meg száz cikk van erről meg fotósorozatok retusálatlan telt nőkről meg a divat is átállt erre a "plus size" témára.Ha van önbizalmad ha nincs ne akarj direkt módon ilyen siker hajhász lenni,valamiben biztos jó vagy amiben megkapod a visszacsatolást az emberektől.
2017. febr. 8. 16:37
 15/20 A kérdező kommentje:
Egyébként lehetséges az, hogy azért nincs önbizalmam a fiúknál annyira mert akik eddig tetszettek nekem azok mindig vékony lányokkal lógtak? :/ őszintén szólva elég nagy hangulat ingadozásaim vannak egyszer egész szépnek tartom magamat máskor meg bánya rémnek :$
2017. febr. 8. 16:56
 16/20 A kérdező kommentje:
FIGYELEM! Privátba nem csajozós szövegeket várok! :D Nem vagyok interneten ismerkedős típus!
2017. febr. 8. 17:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ide írsz, hogy nincs önbizalmad, közben pedig azt állítod hogy te nem is vagy túlsúlyos, meg szép nagy melled van (nem, a B-s mell egyáltalán nem nagy, még a te arányaidhoz sem).

Akkor most hogy is van ez?

Amúgy meg ha zavar, tessék sportolni, ne síránkozni!

2017. febr. 8. 17:18
 18/20 anonim ***** válasza:
nekem C-sek. mégsem nagyok...pedig már egy plasztikai műtéten is átestem :D
2017. febr. 8. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért 158 cm mellé 14 évesen 60 kg még akkor is sok, ha extrémen sokat sportolsz. A B-s mellek pedig semmilyen testen nem tűnnek nagynak.

Amúgy én 14 évesen 167 cm voltam, 54 kg, és A-s melleim voltak, és így sem voltam kifejezetten vékony(!! kb. S-M méret), a melleim pedig a többiekénél sokkal kisebbek voltak. :D

Ja igen, lány vagyok, bocsi, nem tőlem kértél önbizalmat.

2017. febr. 8. 18:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de nekem bő C-s melleim vannak, és még így sem mondanám nagynak, úgyhogy kicsit elvagy tévedve :D
2017. febr. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!