Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok egy nekem egy kis önbizalmat vagy tippeket?
Figyelt kérdés
Holnap fogok találkozni a egy fiúval akit neten ismertem meg. Kellemes bizsergés van bennem, de nagyon izgulok. Attól félek, hogy szóhoz sem fogok tudni jutni...2009. júl. 17. 17:38
1/6 anonim válasza:
Hu hát próbálj meg nyugodt lenni és nyitott,am hány éves ez a pasi??
2/6 anonim válasza:
Nyugodj meg! A fiúknak sokkal nehezebb a randizás, mint a lányoknak, ez bizonyított tény, legalábbis én eleget tapasztaltam:D Nem baj, ha hallgatsz, nem baj, ha nem te vagy folyton a téma. Engedd, hogy kérdezzen! Ha meg sem próbál feloldani és levenni a lábadról, akkor nem is érdemli meg, hogy rá pazarold az idődet. Csak lazíts! Lehet, hogy most úgy érzed, de valójában nem ez lesz életed legfontosabb napja.
Állítólag holnapra rossz időt mondd, vigyél esernyőt. Azért remélem, hogy tévedek és szép időtök lesz, de előfordulhat egy szép séta, ketten egy esernyő alat... aztán hajrá!
3/6 anonim válasza:
Nyugi mikor majd ott leszel akkor minden megy magátol. :) Én már sok sok netes ismerőssel találkoztam és össze is jöttem pár csajjal, ámbár bevallom előre az első netes talinál kicsit én is izgultam, de majd miko melleted lessz elmulik. :) Meglátod :) 20/F
4/6 A kérdező kommentje:
Ő 21 éves.
2009. júl. 17. 17:56
5/6 anonim válasza:
Szerintem azért neked is kell beszélgetni, nem csak a kérdéseire válaszolni, mert az nagyon nehéz a fiunak. Én jövőhéten találkozok egy lánnyal akit még csak netről ismerek és attól félek, hogy a lány csak válaszolgat nekem meg állandóan kérdéseken kell gondolkodnom. Ha csendes valószínű azért, mert meg van szeppenve. Nem mindenki tud gyorsan ellazulni. Én meg is fogom mondani a lányak, hogy nekem kell egy kis idő, hogy ellazuljak és ebben ő tud a legjobban segíteni.
6/6 anonim válasza:
Térj a tárgyra, az bejön nekik, vigyél anál sikosítót, mert ott valaki meg lesz húzva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!