Vékony vagyok és szeretnék hízni, tanácsok?
14 éves fiú vagyok 175 cm magas és 60 kg.
Szeretnék hízni és ezért kérnék tanácsokat.
Eléggé soványnak tartom magam és ezen változtatni akarok.
Milyen fajta ételeket egyek ? Étrend kiegészítők ?
Edzés ?
Hello
Izmosodni is meg hízni is.
De inkább az izmosodás.
A Biotechusashop pont hu-n nagyon jó kezdő edzőtervek vannak :) ami nekem nagyon bevált az a HIIT (magas intenzitású intervallum tréning), amihez legtöbbször kondiba sem kell járnod, saját testsúlyos intenzív edzések. Ja, és nagyon szórakoztató.
Az, hogy mennyire vagy hízásra/fogyásra hajlamos, az többnyire genetika, gondolom alapvetően vékony testalkatú vagy..
Ha nagyon nehéz "híznod", jobb inkább nem erőltetni. Akkor inkább próbálj izmosodni :) VIszont próbaképp érdemes lenne megemelned a napi kalóriaadagod 5-600-zal. Nassolj, egyél akár háromóránként, de persze ez nem azt jelenti hogy egészségtelenül egyél, meki és társai.. :)
Ha van bármi kérdésed, nyugodtan tedd fel, szívesen segítek, én is alapvetően nagyon vékony vagyok és próbálgatom magam önbizalomügyileg rendbe tenni, habár lány vagyok :)
Rendben köszi a segítséget mindenképp utána nézek :)
Egyébként azt megkérdezhetem hány éves vagy ?
Ezt ne úgy értsd, hogy jaj.. hanem csak kíváncsi vagyok, hogy te hány évesen csinálod ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!