Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha utálom,...

Mit csináljak, ha utálom, hogy ilyen magas vagyok?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, kilencedikes, és 176-177 cm magas. Én vagyok a legmagasabb lány az osztályban, és ez nagyon zavar. Már rengeteg ember elcsodálkozott azon, hogy én milyen magas vagyok. A múltkor taxival mentem a bentlakáshoz (kolis vagyok, mert egy másik városba mentem gimibe), mert már sötét volt, és nem szerettem volna egyedül a sötétben menni. A taxis annyira csodálkozott, hogy milyen magas vagyok (ő igen alacsony volt, kb. 15-20 centivel alacsonyabb). Kérdezte, hogy mióta vagyok a városban. Mondtam, hogy csak szeptember óta, mert most kezdtem a gimit. Annyira megdöbbent! Azt mondta, hogy a magasságom alapján legalább egyetemistának nézett. A rokonaim is amikor meglátnak: Hogy megnőttél! Mekkorára nősz még? Ez azért kicsit zavaró. Olyan is volt már, hogy zsiráfnak csúfoltak. Anyukámmal is próbáltam erről beszélni, de ő csak annyit mondott, hogy ne bánkódjak emiatt, inkább legyek büszke a magasságomra.

Esetleg van valami tippetek, hogy mit hordhatnék, amitől nem tűnök ilyen magasnak? Esetleg milyen ruhadarabokat ne hordjak? Nem vagyok se kövér, se olyan cérnaszálvékony (aminek örülök), 58-60 kg között van a testsúlyom.

Esetleg van valami tippetek, hogy ez ne zavarjon ennyire? Kérlek segítsetek!

2016. jan. 3. 23:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne utáld. Sok fiú szereti a hosszú combú lányokat. Pláne ha vigyázol az alakodra. A többiekkel ne foglalkozz.
2016. jan. 4. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
én 178 cm vagyok, volt idő, amikor zavart, de így 25 éves koromra már kifejezetten örülök, hogy ekkorára nőttem. szép hosszúak a lábaim és egyáltalán, szerintem egy magas, nyúlánk alak sokkal jobban mutat, mint egy kis tömzsi. nézd meg a modelleket, minden 2. tinilány irigykedik rájuk.. én is kaptam már beszólásokat és pillantásokat, hogy ekkora vagyok (mellesleg szerintem azért ez nem olyan extrém magasság), de ez főleg a törpék irigykedése és keserűsége volt. sokkal jobban érzem magam, hogy kimagaslom a tömegből.
2016. jan. 4. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Enis ennyi vagyok. Kb 7.es korom óta. Igen, volt hogy csúfoltak, de hogy idosodtunk ez elmúlt.

Szerintem nem hátrány ez.. Fiút is könnyen találtam, ha ez vigasztal:D

Ja és én ruhát is mindig talalok magamra. Egyedül az egyberuhak okoznak gondot.. Ami egy alacsonyabb lánynak ruha, nekem abból kint az egész hátsóm.. :D szóval kicsit hosszabb stilust kell valasztanom.kb 180cm vagyok.

20l

2016. jan. 4. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak 162cm magas vagyok, de barátnőm pl 180. Ő jobban kitűnik és jól áll neki sok minden. Szerencse, hogy van olyan fiú, aki a kis növésű lányokat szereti. XD
2016. jan. 4. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
De örülnék, ha olyan hosszú lábaim lennének, mint neked!
2016. jan. 4. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 185cm vagyok engem is neveztek (nem vettem csúfolódásnak) zsiráfnak, de én örülök neki, hogy ilyen magas vagyok, sőt még nőni is szeretnék.
2016. jan. 15. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!