Mit csináljak, ha utálom, hogy ilyen magas vagyok?
15 éves lány vagyok, kilencedikes, és 176-177 cm magas. Én vagyok a legmagasabb lány az osztályban, és ez nagyon zavar. Már rengeteg ember elcsodálkozott azon, hogy én milyen magas vagyok. A múltkor taxival mentem a bentlakáshoz (kolis vagyok, mert egy másik városba mentem gimibe), mert már sötét volt, és nem szerettem volna egyedül a sötétben menni. A taxis annyira csodálkozott, hogy milyen magas vagyok (ő igen alacsony volt, kb. 15-20 centivel alacsonyabb). Kérdezte, hogy mióta vagyok a városban. Mondtam, hogy csak szeptember óta, mert most kezdtem a gimit. Annyira megdöbbent! Azt mondta, hogy a magasságom alapján legalább egyetemistának nézett. A rokonaim is amikor meglátnak: Hogy megnőttél! Mekkorára nősz még? Ez azért kicsit zavaró. Olyan is volt már, hogy zsiráfnak csúfoltak. Anyukámmal is próbáltam erről beszélni, de ő csak annyit mondott, hogy ne bánkódjak emiatt, inkább legyek büszke a magasságomra.
Esetleg van valami tippetek, hogy mit hordhatnék, amitől nem tűnök ilyen magasnak? Esetleg milyen ruhadarabokat ne hordjak? Nem vagyok se kövér, se olyan cérnaszálvékony (aminek örülök), 58-60 kg között van a testsúlyom.
Esetleg van valami tippetek, hogy ez ne zavarjon ennyire? Kérlek segítsetek!
Enis ennyi vagyok. Kb 7.es korom óta. Igen, volt hogy csúfoltak, de hogy idosodtunk ez elmúlt.
Szerintem nem hátrány ez.. Fiút is könnyen találtam, ha ez vigasztal:D
Ja és én ruhát is mindig talalok magamra. Egyedül az egyberuhak okoznak gondot.. Ami egy alacsonyabb lánynak ruha, nekem abból kint az egész hátsóm.. :D szóval kicsit hosszabb stilust kell valasztanom.kb 180cm vagyok.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!