Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha utálom hogy...

Mit csináljak ha utálom hogy ilyen magas vagyok?

Figyelt kérdés

Az összes ismerősöm pici,mindenki szerint cukibba a pici csajok, de ha egyszer ekkorára nőttem...

Sose tudom hogy mit húzzak fel,miben tűnök alacsonyabbnak.

Szeretek nőiesen öltözni,van alakom is hozzá(karcsú,vékony),de valamikor abban még magasabbnak tűnök:S

Az a bajom még hogy vékony a vádlim annak ellenére hogy évekig kosaraztam.Persze, formás de vékony...

Annyira elkeserít amikor belenézek a tükörbe, és nem látom a fejem tetejét mert már onnan is kilóg.

Akárhol állok, nem tudom hogy álljak a hülye hosszú végtagjaimmal...pff

Mit húzzak fel,vagy mit csináljak hogy jobban érezzem magam a bőrömben,mert alacsonyabb már nem leszek...

16/L 179 cm

2011. febr. 3. 21:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem 158 centiméterem van,ami valljuk be, hogy nem egy leányálom. nos, csak annyit tehetsz, hogy megelégedsz magaddal, soha ne gondold magad kevesebbnek, mint amennyit érsz. igazából engem sohasem zavart, hogy ilyen alacsony vagyok, rendben van a kisugárzásom. az igaz,hogy az alacsonyabb lányok aranyosak (nem mindig), viszont ki akar aranyos lenni?! hidd el, hogy sokkal nőiesebb egy szép magas lány, mint egy nagyon alacsony. a legjobb dolog amit tehetsz, ha elfogadod magadat. remélem sikerült egy kis lelket öntenem beléd. szép estét! 15/L
2011. febr. 3. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:

Csőnadrág, tunikák, vagy amit te úgy látsz, hogy neked megfelelő és az ízlésednek tökéletes, amiben jól éreznéd magad.

Egyébként fogadd el, hogy ilyen vagy. Hidd el, az sem jobb, ha valaki alacsony. Megvannak a hátrányai. És szerintem egy magasabb lányt jobban megnéznek a pasik , mint egy alacsonyat. Én mikor 160 alatti voltam kb olyan 156 körül szinte alig néztek meg, mintha nem is léteztem volna :S Bár azóta nőttem , de elfogadtam magam úgy ahogy vagyok és ez a fontos. Vannak olyan emberek,akiknek ennél nagyobb problémájuk van hidd el, ne hagyd, hogy ez a kis problémád egy életre tönkretegyen. Én már tapasztaltam ezt, de elegem lett belőle onnantól kezdve már nem érdekel a külsőm és semmi. Egyfajta lelki nyugalmas leltem meg valamennyire, :)

Ja és mellé tudsz nagyon nőiesen öltözködni, ez nem magasságtól függ. Aki meg ezért csúfol, az egy írtó primitív ember, az ilyenekkel nagyon nem kell foglalkozni.

L18

2011. febr. 3. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:

lelki nyugalmaT*

elírtam

2011. febr. 3. 22:00
 4/17 anonim ***** válasza:
Hirtelen nyúltál meg, de később majd megszokod. Valószínűleg már nem fogsz sokat nőni. A magas lányok nagyon szépek, szerinted miért akar minden hollywood-i sztár modell barátnőt? Egyébként Giselle Bündchen, Adriana Lima vagy pl. Miranda Kerr is kb. ilyen magas, mégis milyen szépek és nőiesek, nem mellesleg egy csomó pasi rajong értük. Ennyi idősen még nehéz/rossz kitűnni a többiek közül, de később ez már nem fog problémát jelenteni. Fel a fejjel! (Szó szerint, húzd ki magad bátran, mert biztos szép vagy!)
2011. febr. 3. 22:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy begörnyedsz. Azzal csak még jobban magadra hívod a figyelmet.

El kell fogadnod, mást nem tehetsz. Én is mondhatni magas vagyok, de már nem feszengek ezen annyit, mint régen, de mikor elégedetlen voltam, akkor is kihúztam magam.

170 cm vagyok és 17 éves lány, remélem segítettem.

2011. febr. 3. 22:49
 6/17 A kérdező kommentje:

köszönöm:))

és mostantól próbálok nem begörnyedni:) :p

2011. febr. 3. 23:02
 7/17 anonim ***** válasza:
van egy barátnőm, ő 180 fölött van, és igenis nagyon jól néz ki, szokott magassarkút is hordani. most még szégyenled, hogy ilyen magas vagy, de 20 évesen dögleni fognak utánad a pasik. és örülj annak hogy vékony a vádlid, hordj szoknyákat is nyugodtan.
2011. febr. 3. 23:20
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
180cm-es vagyok, tudom miről beszélsz. De már elfogadtam, és nem érdekel más mit gondol, úgy öltözködök ahogy tetszik, ugye a csőnadrág nyújtja a lábakat, de szeretem, és a tunikát is, és magasabb sarkú cipőim is vannak. Fogadd el magad ilyennek, és inkább használd ki, hogy magas és vékony vagy, és öltözz nőiesen.
2011. febr. 3. 23:21
 9/17 anonim ***** válasza:
16%
Istenem de buta vagy! Tudod, hogy hányan irigyek rád! Neked legalább van lábad, nem csak két csonk nőtt ki a seggedből. Viseld büszkeséggel a magasságod, én is így teszem.
2011. febr. 4. 09:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Szóval most az a bajod, hogy modell alkat vagy?o.O
2011. febr. 4. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!