Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha utálom hogy...

Mit csináljak ha utálom hogy ilyen magas vagyok?

Figyelt kérdés

Az összes ismerősöm pici,mindenki szerint cukibba a pici csajok, de ha egyszer ekkorára nőttem...

Sose tudom hogy mit húzzak fel,miben tűnök alacsonyabbnak.

Szeretek nőiesen öltözni,van alakom is hozzá(karcsú,vékony),de valamikor abban még magasabbnak tűnök:S

Az a bajom még hogy vékony a vádlim annak ellenére hogy évekig kosaraztam.Persze, formás de vékony...

Annyira elkeserít amikor belenézek a tükörbe, és nem látom a fejem tetejét mert már onnan is kilóg.

Akárhol állok, nem tudom hogy álljak a hülye hosszú végtagjaimmal...pff

Mit húzzak fel,vagy mit csináljak hogy jobban érezzem magam a bőrömben,mert alacsonyabb már nem leszek...

16/L 179 cm

2011. febr. 3. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:37

De egy undorító vagy! Akkor mi meg mondjuk azt, hogy nektek meg undorító zsiráf alkatotok van, egy létra nőtt ki a s.egg.etekből?!?!vagy sáskalábak...?

Válogasd meg a szavaid. Csak az használ ilyen sértő szavakat, aki valamilyen oknál fogva féltékeny a másikra.

2011. febr. 4. 12:46
 12/17 anonim ***** válasza:
62%

Nos, kérdező butus vagy:D

A legszebb egy nő ha magas!

Tudod, hogy én ugyanúgy utáltam a tinikori 158-159-160 centis magasságomat, állandóan magas sarkakkal kompenzáltam és még így is egy kis csökött voltam!

Most jelenleg 166 cm vagyok kb. ez már kezd ideális lenni, remcsi, még növök 170 cm-re! Az az igazi magasság!

Amúgy ha adsz nekem 7 centit, akkor kb. egyforma magasak leszünk:D Úgy jó? Én 173- te 172:)

ha vékony is vagy, szép is vagy te leszel a nők között a N1.

Amúgy a kosarazástól nőttél meg ennyire! Ha nem kosaraztál volna, akkor lehet 6-7 centivel kisebb lennél...ha valaki nőni akar, annak mindig a kosarazást ajánlják, mert tinikorban megnyújt!

Ha nem akarsz nőni, ne nagyon kosarazz ez komoly!

2011. febr. 4. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem legyél rá büszke, hogy ilyen magas vagy!én pl akit gyönyörűnek találok az Tyra Banks: 178 cm magas és szinte mindig magassarkút hord!a magas lányok kitűnnek a tömegből, és ha még szép is vagy, akkor szerintem nagyon szerencsés vagy.én se vagyok valami alacsony 170 cm vagyok, régen és is begörnyedtem emiatt,aztán egyszer csak büszke lettem rá (na meg nincs csúnyább egy görnyedt magas lánynál).17/L
2011. febr. 4. 14:24
 14/17 anonim ***** válasza:
175-6 cm vagyok 14 évesen, és modellkedni szeretnék, úgyhogy már nincs bajom vele.:) Fogd fel úgy, hogy nem vagy átlagos, legalább kitűnsz a tömegből:D Erre így nem lehet tippeket adni, el kell fogadnod magad.
2011. febr. 4. 17:31
 15/17 anonim ***** válasza:
62%

Nem vagyok irigy az alacsony emberekre, sőt!

Általánosban mindig engem piszkáltak, de most már tudom, hogy csak azért mert ők voltak irigyek rám.

2011. febr. 4. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:

"Tudod, hogy hányan irigyek rád! Neked legalább van lábad, nem csak két csonk nőtt ki a seggedből."

Olvasd el mégegyszer! Te ugyanazt csinálod, amit te veled tettek, kigúnyolod a másikat, megsérted!

Nézz magadba, lehet, hogy okkal gúnyolodtak rajtad!

A másik meg az, hogy olyan emberek véleménye meg egyáltalán nem számít, akik irigyek és primitívek.

Én elfogadtam,h ogy alacsony vagyok és nem lennék magas. Ez vagyok én, és ezt kaptam a természettől! DE, azt sose fogom felfogni, hogy miért vannak olyan primitív emberek(mint te), akik sértő megjegyzéseket tesznek a másikra csak azért mert ő ezt kapta a természettől!

2011. febr. 4. 18:03
 17/17 anonim ***** válasza:
És egyébként igen, akkor mégiscsak jól gondoltam, hogy valami kis sértődöttség van a dologban, hogy ilyen szavakat használsz..
2011. febr. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!