Most kezd növekedni a cicim. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Egy ideje már voltak a benne ilyen kis pici csomók de csak egy pár napja kezdtek el növekedni és naponta érzem hogy nő. Kicsit zavar mert osztályban többieknek senkinek nem nő még, nekem meg viszonylag nagy kezd már lenni legalábbis látszik :( Tudtok tanácsot adni esetleg hogy mire számítsak, milyen lesz mekkora lehet meg esetleg mesélhettek hogy nektek milyen volt. Egyébként 10 éves lány vagyok. :))) Előre is köszii :)2016. ápr. 23. 13:45
1/4 anonim válasza:
Hát nekem is akkortályt ezdett nőni, 18 vagyok, eddig nem sokat nőtt, lehet így marad :) Most A kosaras, de szeretem.
Az, hogy mikor kezd el nőni nem befolyásolja, mekkora lesz. Genetikailag esetleg örökölhetted. Nem fájdalmas, max. feszülős érzés, ha zavar, hogy látszik, kérd meg anyukád, hogy vegyetek sportmelltartót, később rendes melltartót.
2/4 anonim válasza:
nyugodj meg lehet az még mellrák is
3/4 A kérdező kommentje:
#1 igen kicsit feszül meg napról napra érezhetően nagyobbodik meg napközben is érzem hogy nő volt már olyan hogy egy póló ami egy picit úgymond feszülősebb volt esetleg nap végére éreztem hogy szorit a cicimnél és kicsit kiborultam hogy ilyen gyorsan nő. meg az is zavar hogy többieknek egyáltalán nem nő nekem meg már eléggé látszik hozzájuk képest :(((
2016. ápr. 23. 13:54
4/4 anonim válasza:
Ebből nem tudok mondani semmit, küldj képet akkor tudok segíteni talán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!