Mit csináljak a szemöldökömmel? Tanácsok, ötletek?
egyebet nem tehetsz, mint vársz.
fiatalabb koromban annyira kiszedtem, hogy jóformán nem is volt szemöldököm évekig, csak 2-3 szál. (a végén persze, mert a középső részen volt rendesen.)
most ha kiszedem, és túl vékonyra sikerül, de 2 hétig nincs időm vele foglalkozni, visszanő annyira, hogy korrigálható legyen.
szóval nyugi, szemöldök-baleset mindenkit ér, aki szedi.
mondjuk ez nem tudom, mitől egészség kategória, inkább szépség és divat... :)
Tavaly én is túlszedtem, szörnyen nézett ki, de most szebb mint valaha, hagytam visszanőni, semmi mást nem csináltam vele, párszor átkentem kókuszolajjal ,de elvileg a ricinus olaj is segít :)
Ha gondolod privátban küldök előtte-utána képet :)
nem értem miért kéne hülye szemöldökkel mutatkozni.a szemöldök porok direkt erre vannak kitalalàlva.én a catrice szemöldökporàt javaslom.2 szín is van,elég természetesek.jár hozzá ecset is.
egyátalán nem mű,sőt,nagyon természetes,csak jól kell felvinni. elég annyit húznod rajta,hogy egyforma legyen a kettő.én se szoktam teljesen àthúzni,csak az ívét.
egyátalán nem feltűnő.persze egy nő közelről észreveheti,de a pasik nem igen.
ès nyilván ne szedd egy darabig,vârd hogy nőjjön.utána meg kozmetikus.ha megvan a forma,utàna te is szedheted otthon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!