spanyol -olasz asszem.. vagyis van benne.. de sztem is jolnézki
2010. jún. 25. 19:30
12/20 anonim válasza:
Nincs agyon retusálva hanem mexicói-spanyol a hangja szörnyű felvan tuningolva mert nekem nincs ijen rossz hangom xD baba arca van de ez ojan 40 évesen elönyös lesz neki mert nem ojan ráncos felvarratos lesz bár akkor nem tom ki fog emlékezni rá lehet h ő is botránnyal tartja majd el magát bár én szeretem és sztem szép
2010. júl. 5. 19:44
13/20 anonim válasza:
Szerintem is szép, de ha jobban belegondolok, profi sminkesekkel, photoshoppal (vagy még fejlettebb programmal), jó fénybeálltással és profi fényképésszel/filmessel mindenki lehetne ilyen...
2010. júl. 25. 20:07
14/20 Piciregica válasza:
Egyetértek az elöttem szólóval:)
Am én nagyon szeretem,meg irigylem hogy ilyen baba arca van...
2010. aug. 18. 11:14
15/20 anonim válasza:
azépnek szép de szerintem is irritáló a képe..a viselkedéséről meg ne is beszéljünk :D
2010. aug. 22. 10:09
16/20 anonim válasza:
Egyetértek 20:07-tel :)
Lehet,hogy természetesen sem csúnya,de nam tartom valószínűnek azt,hogy make-up nélkül is ilyen szép,hibátlan arca lenne.Vagy pl. a haja..Az tutira nem állna meg így ebben a "kismilliónyi verzióban" hol szögegyenesen,hol enyhén hullámosan,hol göndören,hol pedig tökéletes kontyban.Szerintem 1.ránézésre a haj is sokat befolyásol vki kinézetén.De még egyszer hangsúlyozom,h nem sértegetni akarom a rajongóit,vagy ezzel nem azt akarom mondani,h ronda,csak annyit,h a smink nagyon sokat határoz.Legalább is véleményem szerint.
Mert tényleg a profi sminkessel, fényképészekkel, programokkal... és egyéb felszerelésekkel még a csúnyábbakból is szépet lehet varázsolni.
2010. aug. 22. 20:59
17/20 anonim válasza:
20:07 vagyok. Kösz az egyetértést!:)
Selena hajáról csak annyit, hogy be van neki pakolva pár sor póthaj, úgyhogy az azért "tökéletes", különben neki sem lenne ilyen.
2010. aug. 24. 18:54
18/20 anonim válasza:
Szerintem csak retussal szép.
2010. szept. 12. 00:10
19/20 anonim válasza:
sztem nem a legszebb lány a világon láttam már tőle szebbet is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!